IKKE MEG! - Ha! Det var morsomt, men nå har det seg sånn at jeg ikke spøkelsesskriver MySpace-blogger, sier Samantha Ronson. Foto: All Over Press
IKKE MEG! - Ha! Det var morsomt, men nå har det seg sånn at jeg ikke spøkelsesskriver MySpace-blogger, sier Samantha Ronson. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot Lindsays pappa

- For én gangs skyld har han ikke hundre prosent feil, sier Samantha Ronson.

SEHER.NO: Det var i forrige uke at Lindsay Lohan publiserte et blogginnlegg på MySpace-siden sin hvor hun hevdet at faren Michael hadde vært utro mot hennes mor. 

Like etter slo en rasende Michael Lohan tilbake, og fortalte at han ikke var utro - og at han tror det er datterens kjæreste, Samantha Ronson, som skrev blogginnlegget.

- Det er 99 prosents sjanse for at hun har skrevet det, sa han den gang.

Akkurat den påstanden får Samantha Ronson til å mildt sagt lee på smilebåndet. For ifølge henne selv, er det skuespillerkjæresten som har skrevet de sjokkerende ordene.

- Ha! Det var morsomt, men nå har det seg sånn at jeg ikke spøkelsesskriver MySpace-blogger, sier hun til PageSix.com.

"Min far har akkurat fortalt oss at han, blant annet, fikk et annet barn etter min lillesøster Aliana, eller kanskje han fikk det før Aliana?? Uansett, han var utro mot moren min, og det suger...".
Dette var hva Linsay Lohan - eller Samantha Ronson - skrev i det kontroversielle blogginnlegget. Men Samantha tar Michaels påstander om at det er henne som står bak med stor ro.

- Det er bra at han holder én prosent åpen. Da slipper han i hvert fall for én gangs skyld å ha hundre prosent feil, sier hun til nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Angrepet på nattklubb