EDGY: Miley Cyrus er stolt av sin guttekorte frisyre, og har tidligere fortalt at sveisen er med på å få personligheten hennes mer fram. Her hilser hun på fans i London denne uken. Foto: All Over Press
EDGY: Miley Cyrus er stolt av sin guttekorte frisyre, og har tidligere fortalt at sveisen er med på å få personligheten hennes mer fram. Her hilser hun på fans i London denne uken. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot lesbe-beskyldningene

- Det er verre ting du kan kalle meg enn det, sier Miley Cyrus.

SEOGHØR.NO: Etter at Miley Cyrus (20) klippet bort de lange lokkene til fordel for en frekk, blond bob, og tatoverte to streker på fingeren som et symbol på likekjønnedes rett til å kunne inngå ekteskap, har ryktene florert om at Miley har blitt lesbisk.

- Alle påstår at jeg er lesbisk, men hallo, å være lesbisk er ikke en negativ ting. Så dersom du sier at jeg ser ut som en, tar jeg det ikke ille opp.

- Du kan kalle meg verre ting enn det, og jeg har blitt kalt verre ting. Å bli kalt lesbisk tar jeg mer som en kompliment enn alt det andre folk kaller meg, sa hun tirsdag i et intervju med Toronto Sun, ifølge Huffington Post.

I fjor sommer fortalte en lykkelig Miley at hun og skuespillerkjæresten Liam Hemsworth (23) hadde forlovet seg, og planleggningen av et drømmebryllup for det unge paret var i full sving.

Men den gang ei.

I april i år kom sjokkbeskjeden om at superparet hadde utsatt bryllupet på ubestemt tid. Noe som heller ikke har hjulpet på lesberyktene. Parets forholdsstatus er foreløpig uavklart, men ifølge venner av paret vil nok et bryllup mellom de to aldri finne sted.

- Det er definitivt over mellom dem, sa en kilde til UsMagazine i slutten av mai.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke blitt sjekket opp