Slår tilbake mot kroppskritikken

- Det er like sårende å bli kalt for tynn som det er å bli kalt for tykk, sier Kim Kardashians lillesøster Kendall.

FLOTT FAMILIE: Kendall Jenner (f.h) er halvsøsteren til Kim, Khourtney og Khloe Kardashian. Her med lillesøsteren Kylie og moren Kris også. Foto: FAME FLYNET
FLOTT FAMILIE: Kendall Jenner (f.h) er halvsøsteren til Kim, Khourtney og Khloe Kardashian. Her med lillesøsteren Kylie og moren Kris også. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: Mens Kim Kardashian (32) sliter med å venne seg til vektøkningen som kommer med graviditeten, kjemper lillesøsteren Kendall Jenner (17) med å legge på seg.

Den unge modellspiren dukker oftere og oftere opp i mediassøkelys, og den siste tiden har det vært mye negativ fokus på hennes slanke figur.

- Jeg blir konstant kritisert for å være for tynn. Jeg prøver å legge på meg, men kroppen min vil ikke la det skje, forteller hun til Harper’s Bazaar, ifølge Daily Mail.

Kim har selv sagt at hun kjemper mot kiloene daglig og at hun misunner halvsøsterens figur, men Kendall synes slett ikke det er hyggelig at folk uttaler seg om kroppen hennes.

- Det folk ikke forstår er at det er like sårende å bli kalt for tynn som det er å bli kalt for tykk, sier hun.LES OGSÅ: Har Kim forstørret leppene?