Candice Swanepoel:

Slår tilbake mot kroppskritikk etter fødselen

Victoria's Secret-modellen får refs etter å ha vist frem magen etter fødselen.

- SKAMMER MEG IKKE: Etter at Candice Swanepoel (29) ble avbildet i bikini på stranden i Brasil forrige uke, skal modellen ha blitt møtt med reaksjoner av mindre hyggelig sort. Nå svarer hun på bemerkningene. Foto: NTB Scanpix/Stella Pictures
- SKAMMER MEG IKKE: Etter at Candice Swanepoel (29) ble avbildet i bikini på stranden i Brasil forrige uke, skal modellen ha blitt møtt med reaksjoner av mindre hyggelig sort. Nå svarer hun på bemerkningene. Foto: NTB Scanpix/Stella Pictures Vis mer

Modellen Candice Swanepoel (29) er raskt tilbake i bikini etter fødselen 19. juni.

Forrige uke spradet hun stolt rundt på stranden i Brasil - knappe tre uker etter sønnen Ariel ble født.

En fotograf knipset flere bilder av modellen, som senere ble publisert i diverse internasjonale medier, deriblant Daily Mail.

Derfra skal det ikke ha tatt lang tid før slengbemerkningene begynte å tikke inn i kommentarfeltene i sosiale medier. Kroppskritikken skal i all hovedsak dreie seg rundt 29-åringens mageparti, noe modellen vil ha seg frabedt.

- Faktisk stolt

På sin egen Instagram Story slår Swanepoel nå hardt tilbake mot de negative kommentarene.

- Jeg skammer meg ikke over å vise frem magen. Jeg er faktisk stolt. Jeg bar min sønn i ni måneder der inne. Jeg tror jeg har rett til å ha litt mage, skriver hun, ifølge People.

- Er det fordi jeg er modell? Vel, vi er også normale folk, så la meg nyte stranden i fred, takk, fortsetter hun.

Tobarnsmor

Høsten for to år siden jublet supermodellen og forloveden Hermann Nicoli (36) av babylykke da sønnen Anacan ble født. Nå har Anacan altså fått en lillebror.

Swanepoel viste først frem babymagen i Brasil i desember, bare noen uker etter hun gikk Victoria's Secret Fashion Show i Shanghai. Og 29-åringen har bevist at hun ikke er redd for å vise magen etter fødselen heller.

- Dette er meg, 12 dager etter fødselen. Hvis du har noe negativt å si om det ... ta en titt på deg selv. Samfunnet kan være så grusomt til tider. Skjønnhetsstandarder er noen ganger umulig for kvinner å leve opp til i disse dager, forteller Swanepoel på sin Instagram Story.

Bare noen dager etter fødselen, begynte hun å legge ut gamle bikinibilder.

#happyinternationalbikiniday 👙 @tropicofc

Et innlegg delt av Candice Swanepoel (@angelcandices)

Vil ha en haug med unger

Og skal vi tro 29-åringen selv, blir ikke dette hennes siste barn.

- Jeg planlegger ikke fremtiden for mye. Jeg tror på skjebnen. Man kan prøve å manifestere visse ting, men jeg ønsker definitivt å fortsette min fantastiske karriere og samtidig bygge familien, for jeg elsker det virkelig. Jeg ønsker meg en haug med unger, har hun tidligere uttalt, ifølge Contact Music.

For Swanepoel stortrives i hverdagen som småbarnsmor.

- Det er en miks av følelser, men det er fantastisk. Jeg elsker morsrollen. Jeg elsket å gå gravid også - alle de ulike delene ved det.

Dagen før fødselen la hun ut dette bildet på Instagram:

Mye kritikk

Det er ikke første gang modellen har opplevd å få kritikk for kroppen sin. Under en opptreden i 2011 kom det flere bekymringsmeldinger om modellens helsetilstand, da hun så betraktelig tynnere ut enn tidligere, skrev People.

Den vakre modellen lot seg imidlertid ikke forarge over disse meldingene. Sørafrikaneren syntes heller det var rørende at mennesker rundt henne viste at de brydde seg.

- Jeg er helt sunn og lykkelig. Det er godt å vite hvor mye alle bryr seg om meg, men i dette tilfellet er alt bare bra og normalt, sa hun til People.

På promoteringsarrangementet i Los Angeles forklarte hun sin slanke figur med at hun spiser sunt, trener - og stresser.

- I år har problemet mitt faktisk vært å legge på meg og bygge muskler, siden jeg har vært så opptatt. Jeg har reist rundt i verden som en galning. Jeg blir tynnere når jeg har mye å gjøre, uttalte hun den gang til ABC News.

LES OGSÅ: - Følte at alt kunne bli løst med sex