Angelica Blick:

Slår tilbake mot kroppshetsen

«Du ser ut som en mann», er blant hatkommentarene influenser Angelica Blick har fått.

KROPPSHETS: Svenske Angelica Blick er lei av å få hets for sin veltrente kropp, nå slår hun tilbake. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Angelica Blick (29) går for å være en av de største influenserne i vårt naboland - med sine over 1,1 millioner følgere på Instagram og en godt lest blogg. 29-åringen har også blitt et kjent navn for mange nordmenn - for sine stadige oppdateringer om blant annet reising og mote.

Angelica Blick er dessuten svært opptatt av trening, og influenseren deler ikke sjelden videosnutter av seg selv på treningsstudioet med følgerne sine.

Til tross for mange følgere og stor popularitet blir heller ikke Blick, i likhet med de fleste andre influensere, skånet for kritikk og negative kommentarer i sosiale medier.

«Ser ut som en mann»

29-åringen har nemlig fått mye kritikk for kroppen sin opp gjennom årenes løp, der mange blant annet har ment at den er for mandig og muskuløs.

I et innlegg på Instagram slår influenseren nå tilbake mot alle kommentarene om kroppen hennes, som hun skriver renner inn i kommentarfeltet på daglig basis.

Blick åpner innlegget med å gjengi en rekke kommentarer som går igjen, blant annet at folk mener at hun ser ut som en mann, at kroppen hennes er for muskuløs, samt at noen har spurt seg om hvorfor hun ikke legger inn brystimplantater «siden hun er så flatbrystet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer