Sophie Elise og Mads Hansen:

Slår tilbake mot kritikken

Mads Hansen kvesser øksa, og mener at Sophie Elise har redigert rumpa på et bilde. Influenseren benekter imidlertid påstanden.

AVFEIER: Influenser Sophie Elise avfeier Mads Hansens påstand om at hun har redigert bildet av rumpa på Instagram. Foto: NTB Scanpix
AVFEIER: Influenser Sophie Elise avfeier Mads Hansens påstand om at hun har redigert bildet av rumpa på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Farmen-programleder og tidligere fotballspiller Mads Hansen (36) har gått til krig mot influenseren og bloggeren Sophie Elise (25), igjen.

Forrige gang imiterte han den 25-årige influenseren foran slottet.

View this post on Instagram

Bare meg som venter på at Sonja skal gå forbi

A post shared by Mads Hansen (@mads_hansen11) on

Hansen er ikke kjent for å være særlig konfliktsky, og kommer stadig med kritikk og stikk mot influensere og andre profiler. Derfor er det ikke så overraskende at han går hardt til verks også denne gangen.

BRÅKMAKER: Mads Hansen tøyer grenser med sine skjulte kameraer - og denne gangen går det nesten skikkelig gærent. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Hevder rumpa er redigert

36-åringen retter nemlig pekefingeren mot et bilde Sophie Elise har lagt ut av seg selv på sin Instagram-profil. Han hevder at influenserens rumpe har blitt redigert større.

Det er God kveld Norge som omtaler saken.

«Det er som jeg alltid pleier å si: det som ikke klinikkene i Tyrkia eller LA klarer å fikse, tar vi i Photoshop», skriver Hansen under en skjermdump av Sophie Elises bilde.

PHOTOSHOPPET: Mads Hansen hevder at Sophie Elises Instagram-bilde er redigert. Foto: NTB Scanpix
PHOTOSHOPPET: Mads Hansen hevder at Sophie Elises Instagram-bilde er redigert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Programlederen mener at Sophe Elise har tatt i bruk en bilderedigerings-app for å retusjere rumpa si. Bak influenseren er en vegg som Hansen hevder er uklar og jevn - noe som ofte er et resultat av bilderedigering.

Men 25-åringen slår hardt tilbake under Instagrams historiefunksjon, og nekter for at hun har redigert bakstussen på bildet.

Ifølge den kjente influenseren er veggen bak henne skeiv.

Foto: Sophie Elise / Skjermdump fra Instagram
Foto: Sophie Elise / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Hun forsvarer seg på følgende måte:

«Men altså, takk Gud for at jeg helt tilfeldigvis har de bildene som viser hvordan veggen bak der så ut. Om ikke hadde jo alle bare tenkt at jeg photoshopper min allerede opererte rumpe enda større (what a waste of money that would be, huh). Hvordan det kan være samfunnsnyttig å få folk til å holde på en person, skrive stygge kommentarer og hause hverandre opp basert på en antakelse forstår ikke jeg, gitt», skriver hun på Instagram.

Foto: Sophie Elise / Skjermdump fra Instagram
Foto: Sophie Elise / Skjermdump fra Instagram Vis mer
AVFEIER: Influenseren benekter anklagen totalt, og hevder at det er veggen bak henne som er skeiv. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
AVFEIER: Influenseren benekter anklagen totalt, og hevder at det er veggen bak henne som er skeiv. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

- Skeptisk

Til God kveld Norge forteller Hansen at han er skeptisk til Sophie Elises forklaring om den skeive veggen.

- Det er umulig å motbevise om det er photshoppet eller ikke. Bildet er «blurrete», det er ikke bare veggen som er skeiv, sier han programmet.

Hansen hevder imidlertid at han har gode kilder som beviser retusjeringen.

Fetisha Williams ble kjent etter å ha medvirket som Sophie Elises bestevenninne i «Sophie Elises verden». Nå svarer hun på ryktene om at vennskapet med influenceren skal ha blitt brutt. Reporter: Thea Hope / Video: Julie Easter Christiansen Vis mer

– Jeg har konferert med personer som kan photoshop, og de er enig med meg.

Dersom Hansen skulle vise seg å ta feil, vil han vurdere å slette bildet.

I etterkant, har VG-profilen redigert Instagram-innlegget, og skrevet følgende:

«PS! Hvis det mot formodning skulle vise seg at dette bildet IKKE er photoshoppet, er det to stykker som må legge seg flate her: håndverkeren og undertegnede».

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. Mads Hansen hadde ikke anledning til å utdype saken.

LES OGSÅ: Deler avslørende bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer