Pete Davidson og Kate Beckinsale:

Slår tilbake mot kritikken

Komikeren spøkte om aldersforskjellen mellom ham og Kate Beckinsale.

SLÅR TILBAKE: Under en episode av «Saturday Night Live», valgte komikeren i helgen å slå tilbake mot kommentarene om den store alderforskjellen mellom ham og hans nye flørt, skuespiller Kate Beckinsale. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Under en episode av «Saturday Night Live», valgte komikeren i helgen å slå tilbake mot kommentarene om den store alderforskjellen mellom ham og hans nye flørt, skuespiller Kate Beckinsale. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er liten tvil om at skuespiller Kate Beckinsale (45) og komiker Pete Davidson (25) er mer enn bare venner.

Etter å ha vært koblet til hverandre i en måneds tid, overrasket stjerneduoen da de klinte i full offentlighet under en ishockeykamp, og med det satte et punktum for de mange spekulasjonene rundt relasjonen.

Det betyr imidlertid ikke at offentligheten har mistet interesse for romansen. Mens fotografer ivrig forsøker å få tatt de mest intime bildene, diskuteres detaljene omkring de to i kjendismedier verden over.

Stor aldersforskjell

Blant temaene som dras opp er den store aldersforskjellen mellom de to, da hele 20 år skiller stjernene.

Kommentarene har slett ikke har gått Beckinsale og Davidson hus forbi, og i helgen valgte «Saturday Night Live»-profilen selv å ta opp aldersforskjellen under en episode av det populære showet, melder TMZ.

- Spør Trump

Som et forsvar for at han dater den 20 år eldre skuespilleren, valgte Davidson å trekke frem en rekke andre kjente par som har tilsvarende aldersforskjell.

Blant disse var president Donald Trump og Melania Trump, hvor det skiller 24 år, vel å merke motsatt vei.

HÅND I HÅND: Ryktene om paret startet etter at de til stadighet ble observert sammen, og etterhvert holdt de også hender offentlig. Her er de to etter en «Saturday Night Live»- fest i New York tidligere i mars. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Ryktene om paret startet etter at de til stadighet ble observert sammen, og etterhvert holdt de også hender offentlig. Her er de to etter en «Saturday Night Live»- fest i New York tidligere i mars. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Han skal ha fortsatt med å si at aldersforskjellen ikke plaget verken ham eller Beckinsale, og at alle fremtidige spørsmål omkring en stor aldersforskjell i fremtiden kan rettes til andre personer.

UNG FLØRT: Pete Davidson mener at hans relasjon til Kate Beckinsale (t.v.) ikke skiller seg fra Leonardo DiCaprios forhold til 2 år yngre Camila Morrone (t.h.). Foto: NTB scanpix
UNG FLØRT: Pete Davidson mener at hans relasjon til Kate Beckinsale (t.v.) ikke skiller seg fra Leonardo DiCaprios forhold til 2 år yngre Camila Morrone (t.h.). Foto: NTB scanpix Vis mer

Blant navnene Davidson dro opp var Leonardo DiCaprio (44), som dater 21-år gamle Camila Morrone, Richard Gere (68), som i fjor giftet seg med 36-årige Alejandra Silvia, samt Michael Douglas (74), som er gift med 25 år yngre Catherine Zeta-Jones (49).

Brøt tausheten

Det skal være første gang Davidson kommenterer forholdet etter at bildene av det kyssende paret på tribunen gikk sin seiersgang i sladrepressen verden over.

At Davidson tyr til jobben som komiker for å kommentere rykter om sitt privatliv, har for øvrig skjedd flere ganger tidligere.

25-åringen var tidligere forlovet med popstjernen Ariana Grande (25). Samme år brøt de to forlovelsen, men lenge var begge to svært ordknappe om det som hadde skjedd.

Da Davidson først valgte å kommentere bruddet, gjorde han det foran en fullsatt sal i et av hans kjente stand-up-show, «Judd & Pete for America», som han holder sammen med filmprodusenten Judd Apatow (50).

Med glimt i øyet tok 24-åringen for seg «elefanten i rommet» ved å kommentere til fansen at han for tiden hadde mye som skjedde i livet sitt.

- Er det noen som har et rom til overs? Noen som trenger en romkamerat?, spøkte han fra scenen - til stor latter for publikum.

- Kom deg vekk!

At Davidson har funnet tonen med Pearl Harbor-stjernen, har heller ikke gått Beskinsales ekskjæreste, Matt Rife (23) hus forbi. Etter de brennhete bildene fra ishockey-tribunen, valgte han å uttale seg til TMZ.

- Det var … komplisert. Definitivt. Det var oppturer og nedturer. Men hun har gått videre, og jeg er glad for det. Jeg håper de begge får det de ønsker ut av dette, sa Rife til nettstedet.

Selv om hans ønsket paret hell og lykke, var det tydelig at han selv satt på noen dyrekjøpte erfaringer etter det turbulente forholdet med Beckinsale.

På reporterens oppfordring kom han nemlig med følgende råd til Davidson.

- Eh … Mann til mann? Kom deg vekk! svarer Beckinsales eks, før han legger til:

- Nyt det. Nyt det mens du kan. Jeg håper de begge er lykkelige, jeg håper det kan utvikle seg til et etablert, godt forhold (...) Jeg har ikke så mange gode råd, men bare vær forsiktig!

LES OGSÅ: - Jeg byttet ut prevensjonen hennes med mintpastiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer