Slår tilbake mot kritikken

- Noen gjør hva som helst for å komme i pressen, sier Lene Alexandra.

OPPGITT: Lene Alexandra er oppgitt over Mina Hadjians kommentarer. Foto: Stella Pictures
OPPGITT: Lene Alexandra er oppgitt over Mina Hadjians kommentarer. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne måneden fikk pressen møte noen av deltagerne som er med i «71 Grader Nord - Norges Tøffeste Kjendis», som har premiere etter nyttår på TVNorge, under kanalens vårlansering i Oslo.

Den frittalende Mina Hadjian er en av deltagerne i konkurransen. Hun benyttet sjansen til å komme med et lite stikk mot Lene Alexandra Øien (29).

- Joda, men Lene Alexandra sto opp en og en halv time før alle andre hver dag, for å lesse på seg sminke. Det fikk ikke kameraene med seg, sa hun til Seher.no.

Da Seher.no møtte Lene Alexandra under Hotel Cæsars julebord fredag, var hun oppgitt over Hadjians kommentar.

- Jeg må si jeg er imponert over hva noen folk gjør for å få et oppslag eller å komme i pressen, sier hun til Seher.no.

Øien blir etter nyttår å se både i «71 Grader Nord» og som skuespiller i «Hotel Cæsar». Hun mener Minas innspill er unødvendig og overdrevet.

- For å si det sånn, jeg bruker aldri en time på å sminke meg. Grunnen til at jeg sto opp før de andre, var for å kunne få litt privatliv. Men ja, jeg innrømmer at jeg sminket meg, så får jo seerne selv se hva som funker best, med eller uten sminke.

I «Hotel Cæsar» spiller Øien rollen som kjendisbloggeren Lexie. Etter en liten rollen i filmen «Tomme Tønner», blir dette hennes virkelige store skuespillerdebut.

- Jeg liker å kaste meg ut i nye ting som jeg i utgangspunktet ikke kan. Da blir det ekstra mye press på meg, og det trives jeg med. Da kan folk se om jeg driter meg ut eller ikke. Og det er sikkert noen som synes at jeg gjør det, men sikkert noen som synes jeg er flink også, forteller hun til Seher.no
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Noen synes sikkert at jeg driter meg ut