<strong>PROFESJONELL:</strong> Gerard Butler er så profesjonell at han ikke dater medspillere. Foto: Stella Pictures
PROFESJONELL: Gerard Butler er så profesjonell at han ikke dater medspillere. Foto: Stella Pictures Vis mer

Slår tilbake mot kjæresteryktene

- Alle kvinner er som plastelina i hendene hans...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har den siste tiden blitt spekulert i om Gerard Butler (41) og Jessica Biel (29) har blitt et par, etter at de begge fikk roller i filmen «Playing the Field».

Biel ble nylig singel etter bruddet med Justin Timberlake, men skal ikke være klar for et nytt forhold så tidlig.

- Det er ingenting som foregår mellom Jess og Gerard, men det er veldig lett å se hvorfor folk får det inntrykket, forteller en kilde fra filmsettet ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Skuespilleren skal være såpass profesjonell at han unngår å date medspillere.

- Gerard er ekstremt sjarmerende og nesten alle kvinner han møter er som plastelina i hendene hans. Men han er også en gentleman og veldig profesjonell. Dette er ikke første gang han har blitt koblet til en medspiller, og på grunn av sånn han er vil det heller ikke bli den siste.

Da Butler spilte mot Jennifer Aniston i filmen «The Bounty Hunter», gikk ryktene også heftig. Begge skuespillerne ble observert tett sammen ved mange anledninger, men noe par ble det aldri.

Butler sa nylig at han nekter å følge «dating-reglene».

- Jeg vil at en kvinne skal ringe meg om jeg ikke ringer henne. Hvis jeg ikke ringer er det fordi jeg er opptatt. Men det er grunnen til at jeg er singel. Men samtidig er det sånn at når du merker at en kvinne ikke lenger er så ivrig, da blir det mye mer spennende, sa skuespilleren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Var på byen med Hollywood-stjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer