Slår tilbake mot kjæresteryktene

- Det nettstedet unnlot å skrive, var at det var tre andre gjester ved bordet...

SLAKTER RYKTENE: Det ble hevdet at skuespillerne Justin Theroux og Jennifer Aniston var på en romantisk date. Det X17online ikke nevnte, var at det var tre andre tilstede ved bordet. Foto: All Over Press
SLAKTER RYKTENE: Det ble hevdet at skuespillerne Justin Theroux og Jennifer Aniston var på en romantisk date. Det X17online ikke nevnte, var at det var tre andre tilstede ved bordet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Torsdag meldte nettstedet X17online.com at Jennifer Aniston (42) datet skuespilleren Justin Theroux (39), som er kjent fra filmer som «Zoolander», «Charlie's Angels» og «Mulholland Drive».

Nettstedet skrev at skuespillerne var på en romantisk date på restauranten Sunset Towers Tower Bar i Hollywood. Deretter skal turen ha gått til Anistons hjem.

Nå slås det knallhardt tilbake mot kjæresteryktene fra Anistons leir.

- Det X17 unnlot å skrive, var at det var tre andre personer tilstede under middagen. Det var en vennskapelig middag, sier Anistons talsperson til Us Weekly.


Aniston og Theroux spiller sammen i den nylig ferdigstilte komedien «Wanderlust».

- Jennifer var ikke i det romantiske hjørnet ved bordet. Hun koste seg, men det var definitivt ikke en date, sier en kilde til Us Weekly.

- Jen og Justin har akkurat begynt å date hverandre. De har kjent hverandre ganske lenge, men nå er de mer enn bare venner. Samtidig er de forsiktige og tar det rolig i begynnelsen, sa en kilde til X17 ifølge ShowbizSpy.com.

Det skal altså være helt feil.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - De er mer enn bare venner