Jordyn Woods:

Slår tilbake mot Kardashians beskyldninger

- Hun har aldri bedt om unnskyldning.

UTROSKAPSSKANDALEN: I «Keeping Up With The Kardashians»-episoden som kom tidligere denne uka, ble Jordyn Woods anklaget for å ikke ha sagt unnskyld til Khloe Kardashian etter at førstnevnte skal ha vært utro med sistnevntes kjæreste. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer
Publisert

Tidligere i år rystet den mye omtalte utroskapssskandalen i Kardashian/Jenner-klanen en hel verden. I spissen stod Kylie Jenners (21) bestevenninne, Jordyn Woods (21), som ble tatt på fersken med kjæresten til Kylies storesøster, Khloé Kardashian (35)- nemlig basketballspilleren Tristian Thompson (28).

Ganske nylig gikk Khloé ut og kritiserte Jordyns respons på den mye omtalte utroskapsskandalen i den nyeste episoden av den kjente realityserien - og anklaget henne for å ikke ha bedt om unnskyldning for utroskapen.

- Nå underspiller hun det, fortalte Khloé til søsterne sine i episoden, og fortsatte:

- Jeg sier ikke at ting ikke kan skje. Jeg er det mest forståelsesfulle og rolige mennesket noen sinne. Men Jordyn, hun har aldri bedt om unnskyldning.

Nå tar Jordyn selv til motmæle mot Khloés kritikk. Det gjør hun i et nytt intervju med TV-programmet Entertainment Tonight.

SLUTT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson gikk hver til sitt etter den mye omtalte utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Khloé Kardashian og Tristan Thompson gikk hver til sitt etter den mye omtalte utroskapsskandalen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ting skjer

- Det er, du vet. Ting skjer, og selvfølgelig beklager jeg og unnskylder meg så mye jeg bare kan, forklarer Jordyn i det nylige intervjuet.

I samme episode av realityserien ble Jordyn anklaget av Kim Kardashian (38) for å bruke av bestevenninnen Kylie sine penger og forsørge familien sin med pengene fra bestevenninnen.

Tidligere har det vært mye pengebråk mellom de to tidligere bestevenninnene som bodde i samme hus da utroskapsskandalen skjedde.

Nå går Jordyn også ut mot ryktene om at hun angivelig skal ha tatt seg litt vel til rette i bestevenninnens hjem og levd på hennes penger over lang tid. Kort tid etter at utroskapsnyheten ble kjent, flyttet 21-åringen også ut fra Kylies hus.

ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix
ØDELAGT VENNSKAP: I en årrekke var Kylie Jenner og Jordyn Woods bestevenninner. De bodde også sammen frem til nylig. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg jobber definitivt veldig hardt for mange av tingene jeg har, og som du kan se, er jeg her ute og jobber, og jeg har allltid jobbet. Jeg begynte som modell da jeg var 18, og du vet, jeg jobber hardt, fortalte 21-åringen videre i intervjuet med Entertainment Tonight.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

- Det var motbydelig

Det er ingen tvil om at det har stormet kraftig i Kardashian/Jenner-leiren den siste tiden. For kort tid siden ble den første av to sesongsavslutningsepisoder av «Keeping Up With The Kardashians» sendt på TV, og da var det knyttet stor spenning til om den berømte utroskapsskandalen ville bli viet oppmerksomhet i serien.

Det ble tidlig klart at eskapadene mellom Jordyn Woods og Tristan Thompson ble et tema i sesongavslutningen.

I episoden kom det frem at hele familien ble sjokkert da de fikk høre at det var nettopp Jordyn som hadde tilbrakt en kveld med NBA-stjernen. Dette fordi hun siden barndommen har vært blant Kylies nærmeste venner - og de to var samboere da hendelsen fant sted.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

At tillitsbruddet kom som et sjokk på Khloé, er ingen overraskelse. Hun hadde i tiden før følt seg syk, og trodde blant annet at hun ventet barn igjen. Etter en graviditetstest viste det seg at dette ikke var tilfelle - men så kom det store sjokket.

- De kysset. Det er motbydelig. Jeg vil aldri skjønne dybden av alt det her. Jeg håpet på et bedre utfall for datteren min og meg selv, sa Khloé åpenhjertig i episoden.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Ikke første gang

Dette er imidlertid ikke første gang Tristan har vært utro. I april 2018 dukket det opp en rekke videoer av basketstjernen i intime situasjoner med andre kvinner enn Khloé, som han på daværende tidspunkt ventet barn med. Fansen raste mot Tristan, og Kardashian-klanen var heller ikke spesielt blide eller tilgivende etter opptrinnet.

Da Khloé den 31. desember så tilbake på alt hun hadde opplevd i 2018, var det selvsagt vanskelig å komme utenom samlivsproblemene.

I et lengre innlegg på Instagram fortalte hun om hvordan det har endret henne som menneske.

- 2018 var en berg-og-dal-bane av følelser. Sjelen min overlevde både høydepunktene og bunnpunktene, skrev 34-åringen, og fortsatte:

- Dette året hvilte ikke djevelen. Jeg ble testet igjen og igjen. Jeg kom ut av det hele sterkere enn noen gang.

LES OGSÅ: Slik blir kjendisenes sommerferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer