Slår tilbake mot graviditetsryktene

- Ryktene er ikke sanne, mener superstjernens talsperson.

<strong>SJELDEN VARE:</strong> Scarlett Johansson og Sean Penn har svært sjelden blitt avbildet sammmen. Dette bildet, der Scarlett hviler benet sitt på Sean under et besøk på en cubansk restaurant i Los Angeles, hører til unntakene. Foto: All Over Press
SJELDEN VARE: Scarlett Johansson og Sean Penn har svært sjelden blitt avbildet sammmen. Dette bildet, der Scarlett hviler benet sitt på Sean under et besøk på en cubansk restaurant i Los Angeles, hører til unntakene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag ble superstjernen Scarlett Johansson (26) observert da hun var ute og jogget sammen med sin nye kjæreste, Sean Penn (50). En liten kul på Scarletts mage satte igang en rykteflom om at skuespillerinnen er gravid og at hun med det venter sitt første barn.

En tettsittende, grå overdel skal nemlig ha avslørt en noe fyldigere figur fra den Johansson man så under Oscar-utdelingen for en tid tilbake, mener kilder, ifølge People.

Det stemmer derimot ikke, mener Scarletts talsperson, Marcel Pariseau.

- Ryktene er ikke sanne. Hun er ikke gravid. Hun var ute og løp, og det var rett og slett overdelen hennes som forledet folk til kanskje å tro noe annet. Hun har trent til sin rolle i «The Avengers» i fire måneder nå, og er i sitt livs beste form, sier talspersonen i en uttalelse til nettstedet.

Dette er derimot ikke første gang at 26-åringens talspersoner slår tilbake mot rykter. I februar så de sitt snitt til å gjøre det samme. Den gang hevdet de at det ikke var noe hold i at hun skulle ha innledet en romanse med nettopp Sean Penn...

Tidligere i år kom sjokkbeskjeden om at filmstjernen skulle skille seg fra Ryan Reynolds (34) etter to års ekteskap.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nei, de dater ikke  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer