<strong>SLÅR TILBAKE:</strong> Det ble hevdet at Lewis Hamilton gikk ned på kne på en luksusyacht forrige uke. Det stemmer ikke. Foto: All Over Press
SLÅR TILBAKE: Det ble hevdet at Lewis Hamilton gikk ned på kne på en luksusyacht forrige uke. Det stemmer ikke. Foto: All Over Press Vis mer

Slår tilbake mot forlovelsesryktene

- Det er helt latterlig, sier Nicole Scherzinger.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen og «X Factor»-dommeren Nicole Scherzinger (32) nekter for at hun er forlovet til Formel 1-kjøreren Lewis Hamilton.

Det ble denne uken hevdet at Hamilton gikk ned på kne da paret var ombord på en luksusyacht forrige uke.

Disse ryktene slår Scherzinger nå tilbake mot.

- Det er helt latterlig. Det er ikke sant i det hele tatt. Vi er lykkelige over hvordan situasjonen er nå, og begge to fokuserer på jobb for tiden, sier hun ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Scherzinger avslørte nylig at hun mottar kritikk fra kjæresten når hun kjører bil.

- Han sier alltid til meg at jeg må ha to hender på rattet. Jeg visste ikke at man måtte det, hvem er det egentlig som har to hender på rattet? sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette unner jeg ingen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer