«Farmen» 2016:

Slår tilbake mot «Farmen»-kollegene

- De var helt urimelig stygge, sier den utslåtte deltakeren Oddvar Jenssen.

FRUSTRERT: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, retter krass kritikk mot misnøyen etter førstekjempevalget i gårsdagens episode. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
FRUSTRERT: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, retter krass kritikk mot misnøyen etter førstekjempevalget i gårsdagens episode. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer

«Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) sendte sjokkbølger inn på tv-gården i gårsdagens episode, etter å ha valgt konkurrenten Simen Haug Henriksen (34) til førstekjempe.

Som førstekjempe må Haug Henriksen møte Marius Hofsøy (24) eller Ali Ahmad (29) - de eneste gjenværende guttene på gården - til tvekamp på søndag.

Det skapte stor misnøye i guttegjengen, men også hos et par av jentene, som alle håpet å stå sammen i en finaleuke.

«Forbanna drittkjerring»

Blant annet kaller Haug Henriksen storbonden for «en forbanna drittkjerring», og forklarte overfor Dagbladet at han følte det var et urettferdig valg. Han påpekte samtidig at feiden er glemt i dag.

«Farmen»-favoritten Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, gir imidlertid uttrykk for at han har lite til overs for guttas oppførsel.

- Det må gå an å respektere at noen tar et valg, og ikke reagere på den måten. Det er noe med den alliansen mellom de gutta, som jeg misliker veldig sterkt. De var helt urimelige stygge mot Stine, sier han til Dagbladet.

Sørlendingen, som fikk god kontakt med Hartmann på tv-gården, understreker at han bare kjenner Hartmanns versjon av saken, og at kritikken er rettet mot Simen Haug Henriksen og Marius Hofsøy - ikke Ali Ahmad.

- Voksne menn

- Jeg ser at jeg har fått venneforespørsler av dem på Facebook, men de har jeg ikke godtatt ennå. Det kan hende at jeg gjør det, men det skjærer litt, for jeg ser på oppførselen deres som høyst kritikkverdig.

PREGET: «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) får gjennomgå etter førstekjempevalget som skapte stor splittelse i gruppa. Foto: TV 2
PREGET: «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) får gjennomgå etter førstekjempevalget som skapte stor splittelse i gruppa. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg vet at de har hatt sammenkomster hjemme i Oslo, der Stine ikke har blitt invitert. Så det stikker tydelig dypt hos dem ennå. Dette er voksne menn vi snakker om, sier Jenssen.

Simen Haug Henriksen avviser at Hartmanns førstekjempevalg fortsatt påvirker ham.

- Jeg kjenner meg ikke igjen i Oddvars beskrivelser. Det er bare synd, for jeg synes Oddvar er en helt fantastisk mann, sier han.

Drammenseren påpeker, som han gjorde overfor Dagbladet i går, at Hartmann var en pådriver for å få Jenssen ut av konkurransen.

- Hadde han visst det, ville han kanskje ha sagt noe annet.

- Oddvar er lurt

Marius Hofsøy kaller Jenssens utsagn for «latterlige».

- Oddvar er lurt av Stine. Det er trist, sier han.

Men Jenssen mener det ikke handler om hvorvidt Hartmann bidro til å få ham ut.

- Jeg reagerer på at de rottet seg sammen, for det er ikke greit. Det spiller ingen rolle hvem som jobbet for å få ut hvem, sier han.

Stine Hartmann sier til Dagbladet at hun ikke har noe uoppgjort med noen av de andre deltakerne, heller ikke Oddvar Jenssen.

- Jeg har ikke lurt Oddvar. Vi har snakket sammen om alt som skjedde inne på gården, og jeg står for at jeg har følt meg utenfor. Det meste ble snudd på hodet etter førstekjempevalget mitt, sier hun.

ORDQUIZ: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen er ikke så opptatt av trend-ord og storby-slang, og legger ikke skjul på at han har lite peiling. Vi ga ham derfor en utfordring. Foto: Tomm W. Christiansen Vis mer