«Farmen» 2016:

Slår tilbake mot «Farmen»-kollegene

- De var helt urimelig stygge, sier den utslåtte deltakeren Oddvar Jenssen.

FRUSTRERT: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, retter krass kritikk mot misnøyen etter førstekjempevalget i gårsdagens episode. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
FRUSTRERT: «Farmen»-deltakeren Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, retter krass kritikk mot misnøyen etter førstekjempevalget i gårsdagens episode. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

«Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) sendte sjokkbølger inn på tv-gården i gårsdagens episode, etter å ha valgt konkurrenten Simen Haug Henriksen (34) til førstekjempe.

Som førstekjempe må Haug Henriksen møte Marius Hofsøy (24) eller Ali Ahmad (29) - de eneste gjenværende guttene på gården - til tvekamp på søndag.

Det skapte stor misnøye i guttegjengen, men også hos et par av jentene, som alle håpet å stå sammen i en finaleuke.

«Forbanna drittkjerring»

Blant annet kaller Haug Henriksen storbonden for «en forbanna drittkjerring», og forklarte overfor Dagbladet at han følte det var et urettferdig valg. Han påpekte samtidig at feiden er glemt i dag.

«Farmen»-favoritten Oddvar Jenssen (33), som røyk ut av programmet forrige uke, gir imidlertid uttrykk for at han har lite til overs for guttas oppførsel.

- Det må gå an å respektere at noen tar et valg, og ikke reagere på den måten. Det er noe med den alliansen mellom de gutta, som jeg misliker veldig sterkt. De var helt urimelige stygge mot Stine, sier han til Dagbladet.

Sørlendingen, som fikk god kontakt med Hartmann på tv-gården, understreker at han bare kjenner Hartmanns versjon av saken, og at kritikken er rettet mot Simen Haug Henriksen og Marius Hofsøy - ikke Ali Ahmad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer