Jessica Simpson:

Slår tilbake mot eksens sjokkuttalelser

- Å snakke om noen seksuelt på den måten er ganske respektløst.

EKS-KJÆRESTER: Fra 2006 til 2007 var John Mayer og Jessica Simpson et av Hollywoods heteste par. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
EKS-KJÆRESTER: Fra 2006 til 2007 var John Mayer og Jessica Simpson et av Hollywoods heteste par. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fire år som høyprofilert ektepar skilte Jessica Simpson (40) og Nick Lachey (47) veier i 2006. De hadde da brettet ut privatlivet sitt i tv-serien «Newlyweds: Nick and Jessica».

Etter bruddet innledet popstjernen en het romanse med skjørtejegeren John Mayer (43). Og også dette forholdet fikk enorm oppmerksomhet i pressen.

«Som crack-kokain»

Duoen datet hverandre i rundt ett år, og i 2010, tre år etter at de hadde gått hver til sitt, kom Mayer med en uttalelse om Simpson som skapte store overskrifter.

I et intervju med Playboy sammenlignet rockeren nemlig eksen med narkotika, fordi han hevdet han ble avhengig av å ha sex med henne.

- Den jenta er som crack-kokain for meg. Seksuelt var det helt vilt. Det er alt jeg vil si. Det var som napalm for meg, seksuell napalm, avslørte han, og ga seg ikke med det:

- Det er mennesker ute i verden som har kraften til å forandre verdiene dine. Har du noen gang vært med en jente som fikk deg til å ville gi slipp på alt? Har du noen gang sagt: «Jeg vil slutte alt i livet og bare snorte deg. Om det koster meg 90 000 kroner for å ligge med deg, ville jeg solgt alle tingene mine», delte Mayer i intervjuet.

Til tross for at «Free Fallin'»-stjernen kontaktet henne i etterkant å ba om unnskyldning falt dette ikke i god jord hos Simpson.

- Jeg føler meg forrådt, og er litt sint. Jeg godtar ikke unnskyldningen hans. Jeg vil ikke at noen skal vite hvordan jeg er i senga, fortalte hun da hun gjestet Oprah noen måneder senere.

«Konstant bekymret»

I sangfuglens selvbiografi «Open Book» fra 2020 åpnet hun seg opp om forholdet til Mayer.

I boka hevder 40-åringen at han «ønsket hele meg eller ingenting».

«Igjen og igjen fortalte han meg at han var seksuelt og emosjonelt besatt av meg», står det.

Vis mer

Simpson fikk i løpet av årene et stempel som «dum blondine», noe som skal ha bidratt til å få henne til å føle seg svært usikker rundt kjekkasen.

«Jeg var konstant bekymret for at jeg ikke var smart nok for ham. Han var så klok og behandlet enhver samtale som en vennlig konkurranse han måtte vinne», skriver Simpson.

Torsdag åpnet artisten seg ytterligere om eks-kjæresten. Da hun gjestet «Tamron Hall Show» svarte hun følgende på spørsmål om hun føler at Mayer bør være lei seg over uttalelsen:

- Jeg føler definitivt ikke at han skylder meg en offentlig unnskyldning. Det går jo ikke an å ta det tilbake uansett, delte hun, ifølge Daily Mail.

Og selv om Simpson syntes det var tøft den gang det skjedde, så forventer hun ingen ting fra Mayer i dag.

- Jeg er en veldig tilgivende person, men jeg er også ærlig, forklarte hun om hvorfor hun var komfortabel med å snakke om romansen nå.

- Så hvis jeg skal snakke om ting som såret meg, så er det klart jeg er ærlig om det i boka. Og dette var en tid i livet mitt hvor jeg ble manipulert samtidig som jeg var forelsket, eller i alle fall trodde at jeg var det, sa hun, og avsluttet:

- Å snakke om noen seksuelt på den måten er ganske respektløst.

På grunn av påkjenningen av å ikke føle seg bra nok i forholdet med John Mayer hevder hun også i boka at hun søkte trøst i alkoholen for å klare å roe seg ned. Dette ble starten på en avhengighet.

Siden 2014 har Jessica Simpson vært gift med den tidligere NFL-stjernen Eric Johnson (41), og sammen har de barna Maxwell (8), Ace (7) og Birdie (2).

LES OGSÅ: Jeff Lowe: - Jeg trodde han døde i armene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer