Pamela Anderson:

Slår tilbake mot eksens påstander

- Jeg trenger ingen til å betale regningene mine, sier stjernen.

IKKE RIKTIG: Pamela Anderson slår tilbake mot påstander fra eksen Jon Peters om at han betalte regningene hennes. Foto: NTB scanpix
IKKE RIKTIG: Pamela Anderson slår tilbake mot påstander fra eksen Jon Peters om at han betalte regningene hennes. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den siste tiden har det blitt skrevet mye om «ekteskapet» mellom Pamela Anderson (52) og Jon Peters (74). Tolv dager etter at de giftet seg i all hemmelighet offentliggjorde duoen at de skulle gå hver til sitt.

De leverte imidlertid ikke inn ekteskapspapirene, og var dermed aldri offisielt gift.

I midten av februar kom Peters med noen oppsiktsvekkende uttalelser til Page Six, hvor han hevdet at han brukte store summer på «Baywatch»-stjernen i løpet av deres kortvarige forhold.

- Hun hadde rundt 1,8 millioner i regninger på tidspunktet, og fikk ikke betalt dem selv. Jeg betalte dem ned, og dette er takken jeg får. Det er ingen som er mer dum enn en gammel dumming, hevdet han.

Det er imidlertid anslått at Anderson er god for rundt 12 millioner dollar, noe som tilsvarer 111 millioner norske kroner. Så hvorfor hun ikke skal ha hatt råd til å betale ned gjelden, vites ikke.

Avkrefter påstandene

Siden Peters uttalelser har det vært stille fra 52-åringen, men forrige uke valgte Anderson å ta bladet fra munnen og svare på eksens utsagn.

Det gjør hun i lokalavisen Ladysmith Chemainus Chronicle, hvor hun avviser Peters' påstander om at han betalte ned regningene hennes.

- Jeg trenger ingen til å betale regningene mine. Jeg eier et hus til ti millioner i Malibu som har blitt leid ut i nesten to år, og de neste tre til fem årene for 40 000 dollar i måneden, forteller Anderson og fortsetter:

- Det dekker mer enn nok alle regningene og utgiftene mine. Jeg har kontrakter og andre jobber. Jeg tar de pengene inn i mitt Ladysmith-prosjekt, forteller Anderson, og refererer til eiendommen hun har planer om å bygge i byen.

GOD RÅD: Pamela Anderson skal ikke ha noen økonomiske problemer. Her er hun på første rad under en Chanel-visning i Paris i oktober 2018. Foto: NTB scanpix
GOD RÅD: Pamela Anderson skal ikke ha noen økonomiske problemer. Her er hun på første rad under en Chanel-visning i Paris i oktober 2018. Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forteller Anderson at hun mente det er best å legge pengene sine i eiendom, men at Peters ikke var enig.

- Jeg lyttet høflig og sa at jeg skulle tenke på det, sier hun.

At han betalte regningene til skuespilleren var imidlertid ikke det eneste Peters hevdet. Han hevdet også at Anderson fridde til ham i en tekstmelding, noe han beskrev som en «drøm som ble til virkelighet», selv om han på tidspunktet var forlovet med en annen kvinne.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

Mottok sjekk på 100 000 dollar

I en uttalelse til Us Weekly avkreftet imidlertid Andersons talsmann dette.

- Disse påstandene er ikke bare helt fabrikkerte, de er også tåpelige. Selv om Peters gjentatte ganger har forsøkt å tvinge fram et svar fra Anderson, kommer hun ikke til å kommentere saken. Hun ønsker ham alt godt, sa Andersons talsperson.

Andersons businessmanager, Michael Ullman, i Platinum Financial, bekrefter at han og hans advokat Maribel Ramirez hadde møter med Peters og hans advokater.

PROFILERT EKS: Jon Peters har tidligere vært forlovet med Vendela Kirsebom. Her er de to avbildet sammen i 1995. Foto: Bei/ REX/ NTB scanpix
PROFILERT EKS: Jon Peters har tidligere vært forlovet med Vendela Kirsebom. Her er de to avbildet sammen i 1995. Foto: Bei/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Han forteller at de ga Peters innsyn i tre av Andersons selvangivelser, så vel som hennes månedlige utgifter og utestående regninger for å bevise stjernens økonomiske stabilitet. Ullman påpeker at Anderson lever godt og er økonomisk stabil.

Det skal likevel nevnes at det kommer fram i intervjuet at Anderson mottok en sjekk på 100 000 dollar fra Peters etter bruddet. Pengene gikk ifølge Anderson til Ladysmith-prosjektet hennes. Ullman bekrefter at denne sjekken ble mottatt.

Tilbake hos eksforloveden

Forrige uke ble det for øvrig også kjent at Peters har funnet tilbake til eksforloveden sin, skuespiller Julia Faye West (34). Det bekreftet han overfor Page Six.

Peters dumpet 34-åringen til fordel for Anderson, men de har altså nå funnet tilbake til hverandre.

Til Page Six forteller Peters at de foreløpig ikke er forlovet, men at de har det fint sammen.

West var skuespiller i filmen «Reality Queen» som hadde premiere i januar. I filmen medvirket også skuespiller Denise Richards (49) og tidligere proffbokser Mike Tyson (53).

LES OGSÅ: Kom med humoristisk stikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer