FIKK KRITIKK: Tone Damli Aaberge burde ikke vært nominert til bloggpris, mente Trine Grung onsdag. Nå føler hun seg feilsitert. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FIKK KRITIKK: Tone Damli Aaberge burde ikke vært nominert til bloggpris, mente Trine Grung onsdag. Nå føler hun seg feilsitert. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Slår tilbake mot egen Tone-kritikk

- Det blir storm i et vannglass, mener Trine Grung.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag kveld delte motemagasinet Vixen ut Blog Awards for første gang. Der kjempet bloggere i ti kategorier som å vinne diverse priser. Det som derimot har vakt mest oppsikt rundt arrangementet, er Trine Grungs kritiske kommentarer om de nominerte til utdelingen.

- Jeg vil stille spørsmål ved hvilken kompetanse de som har nominert kandidatene, besitter. Jeg synes de har bommet veldig. Vixen er mest opptatt av å promotere seg selv. Det er ingen kvalitets- eller voksenbloggere på nominasjonslisten. Det er latterlig. Hele nominasjonen virker slurvete, sa hun onsdag, ifølge Dagbladet.

Grung benyttet sjansen til å være ekstra krass mot artisten Tone Damli Aaberge (22), som også var nominert.

- Tone Damli har ikke oppdatert bloggen sin på et halvt år. Hun har nærmest sluttet å blogge. Hva i all verden gjør hun på den listen? Jeg synes det hele blir rart, mente hun.

I kjølvannet av onsdagens avisoppslag, sendte Grung en privat Facebookmelding til arrangøren av Vixen Blogawards, skriver VG.

«Skaffet dere litt PR jeg... Tullet mye, men mente litt av det», skal Grung ha skrevet i meldingen.

- Jeg står inne for alt jeg skriver. Pressen vinkler til overskrifter ut fra tabloide kriterier. Det blir storm i et vannglass. Tone Damli Aaberge selger aviser, forklarer Grung, som ikke vil kommentere hvorvidt hun har skrevet en privat melding til arrangøren av bloggfesten, til VG.

Dette er derimot ikke første gang at Trine Grung har sett seg kallet til å lange ut mot Kjendis-Norge. Tidligere har hun blant annet kritisert Elin Tvedt, Linni Meister, Stig Kjos - og nevnte Tone. Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, mener Grung & co. ikke kan dementere og hevde seg feilsitert på denne måten.

- Når du som en offentlig person har godkjent sitater, så må du stå inne for det. Etterpå er det opp til redaksjonen å forme saken videre - ikke personen som er blitt intervjuet, sier Kokkvold til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, nå blogger Tone igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer