Erika Jayne:

Slår tilbake mot datingryktene

Ble koblet til ny mann etter Las Vegas-tur.

DATINGRYKTER: Erika Jayne og advokaten Jim Wilkies satte fart på datingryktene etter bilder fra Las Vegas forrige uke. Foto: Splash News / PicturesUSA / NTB
DATINGRYKTER: Erika Jayne og advokaten Jim Wilkies satte fart på datingryktene etter bilder fra Las Vegas forrige uke. Foto: Splash News / PicturesUSA / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mot slutten av november 2020 kom sjokknyheten om at «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Erika Jayne (51) og ektemannen gjennom 21 år, Thomas Girardi (83), skulle skilles.

Året etter skal 51-åringen omsider kommet seg ut på datingmarkedet igjen. Ifølge TMZ hadde hun allerede vært på en håndfull dater med ulike menn for å se om hun kunne finne gnisten.

Realitystjernen har hittil ikke vært i et offentlig forhold siden hun søkte om skilsmisse, men forrige uke så det ut til at hun var på date med en ny mann i Las Vegas, nemlig advokaten Jim Wilkes (72).

Avkrefter ryktene

Da de to plutselig dukket opp sammen og spaserte gjennom luksushotellet Caesars Palace, tok det ikke lang tid før datingryktene begynte å florere.

Nå avkreftes imidlertid ryktene overfor Us Weekly.

- Jim er hennes advokat og familievenn i over 20 år, forteller en representant til nettstedet, som legger til at de ikke dater.

Ifølge nettstedet har Jayne angivelig søkt om hjelp fra Wilkes angående hennes økonomiske problemer, som hun nå står overfor midt i skilsmissen med Girardi - den er ennå ikke ferdigstilt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer