Andrew Garfield og Alyssa Miller:

Slår tilbake mot bruddryktene

Flere medier vil ha det til at duoen har gjort det slutt.

FORVIRRING: Kjærligheten skal fremdeles blomstre mellom Andrew Garfield og Alyssa Miller. Her avbildet under SAG Awards i februar. Foto: Christopher Polk / Shutterstock / NTB
FORVIRRING: Kjærligheten skal fremdeles blomstre mellom Andrew Garfield og Alyssa Miller. Her avbildet under SAG Awards i februar. Foto: Christopher Polk / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er få som har fått like mye oppmerksomhet som skuespiller Andrew Garfield (38) det siste året. Dette var et resultat av at han i vinter dukket opp som en overraskelse i den nyeste «Spider-Man»-filmen, som var en av 2021s største kinofilmer.

Likevel har Garfield gjort det tydelig at han vil holde kortene tett til brystet hva gjelder privatlivet.

Til tross for dette, dukket han i februar opp med kjæresten Alyssa Miller (32) for første gang. Det gjorde de under SAG Awards.

OBSERVERT SAMMEN: Denne videoen setter fyr på spekulasjonene. Video: Privat / Rød Løper Vis mer

- Kun sladder

Paret ble først koblet til hverandre i november, etter at de ble sett sammen i New York City, ifølge Cosmopolitan. På Valentinsdagen ble de observert mens de holdt hender, og under nevnte SAG Awards poserte de på bilder sammen.

De unngikk derimot den røde løperen, men stilte sammen inne i salen under arrangementet.

POSERTE SAMMEN: Andrew Garfield og Alyssa Miller under SAG Awards i slutten av februar. Foto: Christopher Polk / Shutterstock / NTB
POSERTE SAMMEN: Andrew Garfield og Alyssa Miller under SAG Awards i slutten av februar. Foto: Christopher Polk / Shutterstock / NTB Vis mer

Sist uke meldte imidlertid flere medier at paret hadde gjort det slutt.

- Jobbskjemaet og kalenderen gjør det vanskelig for dem å fortsette med forholdet. Andrew holder seg positiv og omringer seg med nære venner og kjente, hevdet en kilde til Entertainment Tonight.

The Sun skrev omtrent det samme - at jobben kom i veien.

- De var sammen en god stund før de ble offentlige, men jobbskjemaet gjorde det vanskelig for dem å se hverandre. I tillegg ble det etter hvert tydelig at det var forskjeller hos dem, og det ble bestemt at de har det best fra hverandre - i hvert fall for nå, fortalte en kilde til avisa.

Nå slår derimot Miller tilbake mot bruddryktene.

«Hvis dere må sladre, så bruk i det minste et søtt bilde av oss. Lol. Elsker deg AG».

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Røper babynyhet med 28 år yngre kone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer