Prinsesse Märtha Louise:

Slår tilbake mot bruddryktene

- Märtha Louise er min tvillingflamme.

- BRYR OSS IKKE: Denne helgen har det i internasjonal presse blitt hevdet at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har gått fra hverandre Det stemmer ikke, bedyrer sistnevnte. Foto: NTB scanpix
- BRYR OSS IKKE: Denne helgen har det i internasjonal presse blitt hevdet at prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett har gått fra hverandre Det stemmer ikke, bedyrer sistnevnte. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne helgen har det i tysk og sveitsisk presse sirkulert rykter om at prinsesse Märtha Louise (48) og Durek Verrett (45) skal ha gått fra hverandre. Disse oppslagene har blant annet hevdet at tonen mellom de to skal være dårlig, og at Verrett har avfulgt prinsessen på Instagram.

Sistnevnte påstand var ikke vanskelig å etterprøve, og det viser seg at den selverklærte sjamanen fortsatt følger begge av prinsessens kontoer på bildedelingstjenesten. Bruddet er heller ikke reelt, kan Verrett fortelle.

- Tvillingflamme

I en SMS til VG skriver han følgende:

- Märtha Louise er min tvillingflamme. Vi bryr oss ikke om disse ryktene, skriver Verrett til VG.

Paret har stått i mang en storm sammen det siste året, men har likevel klart å bevare kjærligheten. Ved flere anledninger har de uttalt at de er glade i hverandre. Det er omtrent et år siden de to ble et par. Offentliggjøringen av det kom først i mai i fjor.

Det har derimot ikke bare vært enkelt for paret, selv om de på hver sin kant er godt vante med å motta kritikk. Ganske nylig åpnet amerikaneren seg om hvordan det er å være i forhold med ei norsk prinsesse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer