Danielle Staub:

Slår tilbake mot bruddryktene

- Her er jeg med min kjære.

AVKREFTER BRUDD: Ryktene om brudd etter at bryllupet ble avlyst, har ikke gått Staub hus forbi. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News/NTB Scanpix
AVKREFTER BRUDD: Ryktene om brudd etter at bryllupet ble avlyst, har ikke gått Staub hus forbi. Nå slår hun tilbake. Foto: Splash News/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uken skulle «Real Housewives of New Jersey»-stjernen Danielle Staub (56) ha gått opp kirkegulvet. Hennes utkårede skulle være den tysk-franske «hertugen av Provence», Oliver Maier (53).

Slik gikk det ikke, da bryllupet ble avlyst i siste liten.

Raskt etter oppsto det rykter om at romansen, som kun skal ha vart en knapp måned, hadde tatt slutt, og at Maier aldri kjøpte den planlagte forlovelsesringen til Staub. Dette går nå Real Housewives-stjernen ut og avkrefter på Instagram.

MANGE FORHOLD: Danielle Staub har i flere år gjort stor suksess som en av de noe spesielle fruene i «Real Housewifes of New Jersey».

Hun har også blitt viden kjent for dine mange romanser. Foto: NTB Scanpix
MANGE FORHOLD: Danielle Staub har i flere år gjort stor suksess som en av de noe spesielle fruene i «Real Housewifes of New Jersey». Hun har også blitt viden kjent for dine mange romanser. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Her har dere det»

Det skal ha vært i en Instagram-story at Danielle Staub mandag kveld avkreftet bruddryktene, ifølge People.

- For å legge ryktene om at vi ikke lenger er sammen døde, her er jeg sammen med min kjære, skal hun ha skrevet under en video av de to fra et hotell i New York.

Deretter kysser hun ham på kinnet, hvorpå han sier at han elsker henne.

«Her har dere det», avslutter hun angivelig med i videoen.

Vielse ble lagt på is

Bakgrunnen for bruddryktene er at paret skulle ha giftet seg mandag, fire dager etter at den lynraske forlovelsen fant sted på øya St. Barts i Karibien.

Planen var at paret skulle fly tilbake til USA og plukke ut en forlovelsesring, før de skulle gi hverandre sitt ja i New York.

View this post on Instagram

Mystery solved #photocredit @berangeresbh

A post shared by Danielle Staub (@danielle_staub) on

Men så ble bryllupet plutselig utsatt, og Us Magazine meldte om brudd mellom Staub og Maier.

Enkelte kilder hevdet at Staub bare valgte å utsette bryllupet. Grunnen skal ha vært at hennes to døtre, Jillian (20) og Christine (25), som hun har med eksmannen Thomas Staub, ikke hadde møtt hennes kommende ektemann ennå. Ifølge kildene skal barna ha blitt overrasket over at prosessen hadde foregått så raskt.

En annen kilde hevdet imidlertid at Maier aldri kjøpte noen forlovelsesring til Staub, og at romansen i stedet hadde tatt slutt.

Fjerde ekteskap

Danielle Staub har i flere år gjort stor suksess som en av de noe spesielle fruene i «Real Housewifes of New Jersey».

Hun har også blitt viden kjent for dine mange romanser, og til tross for at hun «kun» har tre ekteskap bak seg, har hun vært forlovet hele 21 ganger.

Fra 1986 til 1987 var Staub gift med Kevin Maher. I 1993 giftet hun seg med Thomas N. Staub. De var gift i 14 år, før de i 2007 gikk hver til sitt. Fra sitt andre ekteskap har realitystjernen døtrene Christine (25) og Jillian (20).

I mai 2018 giftet hun seg med forretningsmannen Martin Caffrey (66) på en strand på Bahamas, men bare fire måneder etter bryllupet søkte Caffrey om skilsmisse.

BRUDD: Danielle Staub og Martin Caffrey gikk fra hverandre bare fire måneder etter bryllupet på Bahamas. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Danielle Staub og Martin Caffrey gikk fra hverandre bare fire måneder etter bryllupet på Bahamas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Staub og hennes kommende ektemann, Oliver Maier, som altså blir Staubs ektemann nummer fire, skal ha planer om å bo sammen i New York. Ifølge People vil de også tilbringe mye tid i Frankrike fremover, ettersom Maier angivelig skal være eier av hele 15 vingårder og to store slott i Sør-Frankrike.

- Jeg er håpløst forelsket. Jeg føler meg opprømt og spent for det neste steget i livet mitt. Jeg skal gifte meg med drømmemannen min, og forhåpentligvis leve resten av livet i lykkerus, uttalte realitystjernen om forlovelsen til People, kort tid etter at den ble kjent.

Vis mer

LES OGSÅ: Letter på sløret om sitt åpne forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer