Kim Kardashian og Kanye West:

Slår tilbake mot bruddryktene

- Ro dere ned alle sammen, Kim og Kanye skal IKKE skille seg.

FORTSATT SAMMEN: Skilsmisseryktene har svirret rundt Kanye West og Kim Kardashian etter at han ble skrevet ut fra psykiatrisk avdeling. Nå slår Kardashian-leiren tilbake mot ryktene. Her er stjerneparet fotpgrafert sammen under moteuka i Paris tidligere i høst, kort tid før Kim ble utsatt for et brutalt ran. Foto: NTB Scanpix 
FORTSATT SAMMEN: Skilsmisseryktene har svirret rundt Kanye West og Kim Kardashian etter at han ble skrevet ut fra psykiatrisk avdeling. Nå slår Kardashian-leiren tilbake mot ryktene. Her er stjerneparet fotpgrafert sammen under moteuka i Paris tidligere i høst, kort tid før Kim ble utsatt for et brutalt ran. Foto: NTB Scanpix  Vis mer

SEOGHØR.NO: For et par uker siden ble rapstjernen Kanye West (39) innlagt psykiatrisk avdeling på UCLA Medical Center i Los Angeles, der han ble behandlet for utmattelse og søvnmangel.

Før innleggelsen skapte West overskrifter med oppførselen sin på flere av konsertene sine, og «Gold Digger»-sangerens fremferd har også tidligere vekket bekymring.

Denne uka skrev nettstedet UsWeekly at kona Kim Kardashian (36), som selv har hatt det vanskelig etter det brutale Paris-ranet hun ble utsatt for i høst, har fått nok.

- Hun vil skilles (...) Det vil ta litt tid før hun kan gjøre noe, men hun vil ikke fortsette ekteskapet, hevdet en kilde overfor UsWeekly.

Nå slår Kardashian-leiren tilbake mot bruddryktene.

- Skal ikke skilles

På den offisielle Twitter-kontoen til realityshowet «Keeping Up With the Kardashians» er det de siste timene blitt lagt ut flere tweets som dementerer ryktene.

«Ro dere ned alle sammen: Kim og Kanye skal IKKE skille seg», heter det i en tweet som ble publisert onsdag kveld norsk tid.

I Twitter-meldingen er det lenket til en artikkel fra E!News, som tilhører samme mediekonsern som sender Kardashian-klanens realityserie.

- Jeg vet med sikkerhet at det ikke er sant at Kim vil søke om skilsmisse, sier en kilde i E!News-artikkelen.

LYKKELIGE: Kanye West og Kim Kardashian så svært forelsket ut da de stilte sammen på rød løper under MTV Video Music Awards i New York i slutten av august. Foto: Hubert Boesl / DPA / NTB Scanpix 
LYKKELIGE: Kanye West og Kim Kardashian så svært forelsket ut da de stilte sammen på rød løper under MTV Video Music Awards i New York i slutten av august. Foto: Hubert Boesl / DPA / NTB Scanpix  Vis mer

Ler av bruddryktene

«Keeping Up With the Kardashians»-kontoen har også publisert en tweet med en lenke til et intervju med Jonathan Cheban, en av Kims nærmeste venner.

I intervjuet, som også er gjort med E!News, uttaler Cheban at ryktene er latterlige og absolutt ikke stemmer.

- De er ved godt mot. Jeg vil ikke snakke så mye om dem, for jeg har egentlig ikke noe med det.

- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix 
- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix  Vis mer

- Men jeg må si at disse skilsmissegreiene er ganske hysteriske, for jeg snakket nettopp med begge to på FaceTime og da de fortalte om ryktene brøt jeg rett og slett ut i latter, sier han.

Mange spekulasjoner

Nylig hevdet UsWeekly også at Kanye og Kim ikke har bodd under samme tak etter at rapperen ble skrevet ut fra sykehuset.

Da Kim besøkte Kanye daglig på sykehuset skal hun ikke ha hatt med seg barna North (3) og Saint (1) på besøkene, selv om sykehuset tillot det. Tobarnsmora skal ha vært bekymret for å ha barna i nærheten av ektemannen:

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, fortalte en kilde til People i slutten av november.

FAMILIEMANN: Kanye og Kim ute i New York med barna Saint (t.v.) og North i slutten av august. Foto: Splash News / NTB Scanpix
FAMILIEMANN: Kanye og Kim ute i New York med barna Saint (t.v.) og North i slutten av august. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Forrige uke skrev People dessuten at Kanye har bodd for seg selv i etterkant av sykehusinnleggelsen, og at han fortsatt får behandling.

- Han får poliklinisk behandling av et medisinsk team et annet sted. Kim virker fortsatt bekymret, men er støttende. De vet ikke hvor lenge Kanye vil trenge behandling, hevdet en kilde overfor nettstedet.

Ryktene om at ekteparet ikke bor sammen er siden blitt avvist av en anonym kilde som har uttalt seg til Daily Mail.

LES OGSÅ: Nå viser hun frem babymagen