FORTSATT ET PAR: - De kommer ikke til å gjøre det slutt, sier en talsperson for Justin Timberlake.  Foto: All Over Press
FORTSATT ET PAR: - De kommer ikke til å gjøre det slutt, sier en talsperson for Justin Timberlake. Foto: All Over PressVis mer

Slår tilbake mot bruddryktene

Det flørtende bildet betyr lite for superparet.

SEHER.NO:  Superstjernen Justin Timberlake (29) og kjæresten Jessica Biel (28) er et hett tema i de fleste underholdningsredaksjoner verden over.

Nylig ble Timberlake observert sammen med en annen kvinne i Las Vegas, og akkurat det har de siste månedene fått journalister til å fråtse i ryktene om at et brudd er nært forestående for superparet.


De to har tidligere holdt seg fri for denne typen rykte ved stadig vekk å dukke opp offentlig sammen. Senest da de dro på en romantisk ferie til Sveits for å feire Jessicas 28-årsdag.

Men rapportene om trøbbel i kjærlighetslivet kommer altså til overflaten igjen denne uka etter at Timberlake ble avfotografert da han festet med en danser ved nattklubben Tao i Sin City.

En talsperson for sangstjernen hevder derimot at det ikke finnes sannhet i ryktene om at det romantiske forholdet hans til kjæresten er i ferd med å ebbe ut.

- Dette er bare tull. De kommer ikke til å gjøre det slutt, sier talspersonen til Hollyscoop.com.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Helt jævlig når han er vekk