Slår tilbake mot bruddryktene

- Vi er tro mot hverandre - og mot Ethan, sier Dannii Minogue.

TAKKER FANSEN: - Takk for omtanken, men vi er veldig glad for å være tilbake igjen i Melbourne som en familie, sier Dannii Minogue, som et svar på bruddryktene som har oppstått den seneste tiden. Foto: All Over
TAKKER FANSEN: - Takk for omtanken, men vi er veldig glad for å være tilbake igjen i Melbourne som en familie, sier Dannii Minogue, som et svar på bruddryktene som har oppstått den seneste tiden. Foto: All Over Vis mer
SEHER.NO: I helgen startet spekulasjonene om at det skal være slutt mellom sangstjernen Dannii Minogue og kjæresten Kris Smith. Nå slår Minogue tilbake mot påstandene, skriver avisen Herald Sun.

Minogue, som nylig dro tilbake til Australia etter å ha fullført sin dommerrolle i realityprogrammet «X Factor» i Storbritannia, understreker nemlig at hun nå er svært, svært glad for å være tilbake i Melbourne sammen med familien.

- Takk for omtanken, men vi er veldig glad for å være tilbake igjen i Melbourne som en familie, sier 39-åringen, som ikke er spesielt glad for at ryktene i det hele tatt har oppstått.

- Vi er tro mot hverandre - og mot Ethan - som alltid, forteller hun.

Det var i helgen at en ikke-navngitt kilde overfor News of the World hevdet at Kris Smith ikke helt liker arbeidsmengden partneren har vært gjennom den siste tiden.


- Kris er ikke glad for at Dannii bruker så mye tid på jobb. Han vil at hun skal bruke mer tid på ham og babyen Ethan, og derfor har han satt foten ned, uttalte kilden til avisen.

Paret - som altså fortsatt er et par - ble foreldre til lille Ethan i juli i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke gjør dette, jenter!