Slår tilbake mot bruddryktene

Kun timer etter at bruddryktene florerte, hevder George Clooney at forholdet ikke er over.

SLUTT?: The Sun skriver onsdag at forholdet mellom George Clooney og Stacy Keibler har tatt slutt. Det er bare oppspinn, sier Clooneys talsperson. Foto: All Over Press
SLUTT?: The Sun skriver onsdag at forholdet mellom George Clooney og Stacy Keibler har tatt slutt. Det er bare oppspinn, sier Clooneys talsperson. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mange trodde at ungkarslivet var en saga blott for «The Descendants»-stjernen George Clooney (51), da han for ett år siden ble sammen med sin venninne gjennom mange år, den tidligere fribryteren og modellen Stacey Keibler (32).

Onsdag skrev britiske The Sun at Clooney hadde blitt singel igjen, etter at Keibler skal ha fortalt venner at paret har gjort det slutt.

- Hun sa at forholdet er over. George har ingen planer om å gifte seg og vil være alene igjen.

Det tok ikke lang tid før Clooney slo tilbake mot bruddryktene.

- En historie som ble publisert i den britiske tabloidavisen The Sun som handler om George Clooney og Stacey Keibler er ikke sann. Det er kun oppspinn for å selge aviser, sier Stan Rosenfield, skuespillerens talsperson til Daily Mail.

En kilde hevdet Clooney hadde trukket seg unna Keibler.

Hun trodde dette ville bli et langvarig forhold, særlig etter at hun møtte hans foreldre. Men de siste ukene har han trukket seg unna, sier en venn av Keibler til avisa.

Clooney har tidligere datet blant annet skuespilleren Kelly Preston, den britiske modellen Lisa Snowdon og MTV-programlederen Elisabetta Canalis.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Clooneys eks tilbake hos Steve-O

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer