Slår tilbake mot bruddryktene

Supermodellen Cara Delevingne tok med seg kjæresten på sin premierefest - og avslørte unik gave... Se video!

SEOGHØR.NO: Modell og skuespiller Cara Delevingne (22) har vært sammen med den Grammy-vinnende artisten Annie Clark (32), kjent som St. Vincent, siden i vinter.

De siste dagene har det imidlertid  versert bruddrykter rundt paret, ifølge PerezHilton.com, men turtelduene ser nå ut til å gjøre ryktene til skamme.

Da Delevingnes nyeste film «Paper Towns» hadde premiere i New York tirsdag kveld, var St. Vincent nemlig blant de inviterte celebritetene. Dessuten ble de to sett sammen på premierefesten etterpå.

Stjerneparet har ikke avkreftet bruddryktene med en offisiell uttalelse. Men på den røde løperen fortalte den filmaktuelle toppmodellen hvordan artistkjæresten har påvirket henne.

- Kjærlighet er inspirerende! uttalte Cara Delevingne bestemt til UsWeekly.

FESTET SAMMEN: Etter «Paper Towns»-premieren i New York mandag, som både Cara Delevigne og Annie Clark (t.v) deltok på, fortsatte paret kvelden sammen med premierefest. Alt tyder på at bruddryktene som svirret i helgen var falske.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FESTET SAMMEN: Etter «Paper Towns»-premieren i New York mandag, som både Cara Delevigne og Annie Clark (t.v) deltok på, fortsatte paret kvelden sammen med premierefest. Alt tyder på at bruddryktene som svirret i helgen var falske. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Se video fra «Paper Towns»-premieren øverst i saken!

Cara gav dama eksklusiv gave

Søndag, samme dag som Page Six meldte at forholdet skulle være over, delte St. Vincent et bildeInstagram-kontoen sin som helt klart bestrider bruddryktene. Ifølge ETOnline er den prisbelønte artisten enormt stor fan av David Bowie (68), noe kjæresten tilsynelatende er svært klar over:

«En Airline Twin Tone-gitar signert av David Bowie. Tusen takk, Cara Delevingne. Den beste gaven noensinne, i hele verden. (Hjertetegn...)» skriver St. Vincent begeistret til et nærbilde av gitaren.

Saken fortsetter nedenfor.

For en drøy måned siden, i midten av juni, åpnet Delevingne seg om forholdet i et personlig intervju med Vogue.

- Jeg tror mye av grunnen til at jeg føler meg så fornøyd med hvem jeg er for tiden, er fordi jeg er forelsket i kjæresten min. Og det er et mirakel at disse ordene kommer ut av munnen min, fortalte hun til Vogue dengang.

Etter at Vogue-journalisten antydet i artikkelen at 22-åringens biseksualitet er en «fase», uttalte den tidligere Victoria's Secret-modellen seg til The New York Times.

- Seksualiteten min er ingen fase. Jeg er den jeg er, understreket Delevingne.

Saken fortsetter under bildet.

PENT PAR: Annie Clark, kjent under artistnavnet St. Vincent, koste seg sammen med Cara Delevingne på en eksklusiv fest på Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes under Cannes filmfestival i mai.  Foto: SipaUSA
PENT PAR: Annie Clark, kjent under artistnavnet St. Vincent, koste seg sammen med Cara Delevingne på en eksklusiv fest på Hotel du Cap-Eden-Roc i Antibes under Cannes filmfestival i mai. Foto: SipaUSA Vis mer

Cara Delevingne, som altså er godt på vei inn i Hollywood, har allerede i flere år vært en ettertraktet modell.

Da Seoghør.no intervjuet henne tidligere i sommer, fortalte hun at hun har drømt om skuespilleryrket siden hun var liten. Modellkarrieren har vært mer tilfeldig.

- Modellyrket valgte meg, og det har vært en utrolig reise. Men det sjokkerte meg, fordi jeg ikke hadde noen forventninger om at noe sånt skulle skje.

- Da jeg ble modell tenkte jeg «hvordan skjedde dette?», minnes hun overfor Seoghør.no.

Se hele videointervjuet med Cara Delevingne nedenfor!

«Paper Towns» har norsk kinopremiere fredag 24. juli.

LES OGSÅ: Inviterte Obama med på strippeklubb