KOMFORTABEL: Kelly Brook stiller gjerne opp i bikini, selv om det kun er derfor filmskaperne vil ha henne med. Foto: Stella Pictures
KOMFORTABEL: Kelly Brook stiller gjerne opp i bikini, selv om det kun er derfor filmskaperne vil ha henne med. Foto: Stella PicturesVis mer

Slår tilbake mot bikini-kritikken

- Om de vil ha meg på grunn av kroppen min, er det helt greit...

SEHER.NO: Modellen Kelly Brook gjorde nylig sin filmdebut i skrekkfilmen «Piranha 3-D». Det endte med at Brook fikk mye kritikk etter at hun stilte opp i bikini i nesten samtlige scenen hun var med i. Nå slår hun tilbake mot kritikerne.

30-åringen er nemlig mer enn glad nok for å kunne vise fram figuren sin, ettersom hun vet den ikke kommer til å vare.

- Dersom filmprodusentene ønsker å ha med med i roller på grunn av kroppen min og hvordan jeg ser ut, synes jeg det er helt fint, fordi det kommer ikke til å være sånn for alltid, sier hun ifølge Daily Mail.

- Det gjør meg ikke mindre viktig enn noen andre i filmen, selv om jeg har på meg en bikini. Det er rollen jeg spiller. Det er like mye en del av historien som pirayaene og alt annet.

I filmen spiller Kelly mot pornoskuespilleren Riley Steele. Da et klipp fra filmen ble vist under Comic-Con-festivalen i San Diego, der Kelly og Riley kysser hverandre, kom det stor applaus fra de fremmøtte.

Brook har nylig stilt opp for mannebladet Playboy, og fortalte under et intervju med Fox 411 at hun gleder seg til at bildene kommer på trykk.

- Jeg elsker Playboy. Jeg synes det er et virkelig ikonisk merke. Jeg var så heldig å få være med på en fantastisk fotoshoot som jeg kan se tilbake på når jeg blir gammel og grå, og tenke: «Å herregud, det der var meg da folk var interessert i å se på meg».

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Sjekk den stilen!