Slår tilbake mot anoreksiryktene

Miley Cyrus raser mot vektpåstandene.

VAKTE OPPSIKT: Bildene av Miley Cyrus på joggetur vakte oppsikt, fordi stjernen så svært tynn ut. Foto: All Over Press
VAKTE OPPSIKT: Bildene av Miley Cyrus på joggetur vakte oppsikt, fordi stjernen så svært tynn ut. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ryktene om at sang- og filmstjernen Miley Cyrus (19) hadde et alvorlig vektproblem begynte for alvor å svirre, etter at hun så svært tynn ut på joggetur forrige uke.

Etter at hun la ut et bilde der hun luktet på mat, men nektet å spise, ble hevdet at 19-åringen led av en spiseforstyrrelse.

- Jeg kan ikke spise det, så jeg skal bare lukte på det. Jeg får seriøst vann i munnen, skrev hun til det vedlagte bildet.

Nå raser hun mot anklagene om at hun er anorektisk, og insisterer på at hun ikke spiste hurtigmaten av helsemessige grunner.

- Til alle som kaller meg anorektisk: Jeg har glutenallergi og er laktoseintolerant. Det handler ikke om vekten, det handler om helsen. Gluten er dritt uansett, skrev Cyrus på Twitter ifølge The Sun.

Stjernen, som er sammen med skuespiller Liam Hemsworth, råder samtidig alle til å prøve en glutenfri diett i en uke.

- Alle burde prøve å ikke få i seg gluten på en uke. Forandringen i huden, samt den fysiske og mentale helsen er fantastisk. Dere kommer ikke til å gå tilbake igjen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avviser at Miley er forlovet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer