Selena Gomez:

Slår tilbake: - Litt stor akkurat nå

Svarer kroppskritikerne.

DUKKET OPP: Selena Gomez dukket opp på Golden Globe, hvor hun blant annet var nominert til en pris. Foto: David Fisher/Shutterstock / NTB
DUKKET OPP: Selena Gomez dukket opp på Golden Globe, hvor hun blant annet var nominert til en pris. Foto: David Fisher/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Only Murders in the Building»-stjernen Selena Gomez (30) har måtte tåle flere stygge komentarer om fasongen sin den siste tiden.

Nå har hun svart kroppskritikerne, skriver blant andre Page Six.

Natt til onsdag forrige uke, var det igjen duket for den omstridte prisutdelingen Golden Globe. Stjernene strømmet til den røde løperen, og Gomez - som også var nominert til en pris - dukket naturligvis også opp.

Det var etter å ha posert for fotografene at flere nettroll tok til sosiale medier for å kritisere superstjernens utseende.

Etter prisutdelingen gikk Gomez live på Instagram for å svare kritikerne.

- Jeg er litt stor akkurat nå fordi jeg har kost meg i ferien, sier 30-åringen.

Det er ikke første gang Gomez har måtte forsvare kroppsfasongen sin, skriver nettstedet videre.

I april i fjor raste stjernen mot nettrollene på TikTok, hvor hun blant annet uttalte at det «ikke er verdt å droppe favorittmaten for å være tynn», og at «folk klager på vekten min uansett».

Gomez har ved flere anledninger snakket ærlig ut om sitt turbulente forhold til sosiale medier gjennom årene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.