Tom Hanks:

Slår tilbake:
- Godt forsøk

Stemningen så ut til å være alt annet enn god.

SINNA: Skuespilleren så ikke stort lykkelig ut under filmpremieren. Foto: Antonin Thuillier/AFP
SINNA: Skuespilleren så ikke stort lykkelig ut under filmpremieren. Foto: Antonin Thuillier/AFP Vis mer
Publisert

I disse dager ruller filmfestivalen i Cannes for fullt og alle verdens stjerner har dermed tatt turen. Årets festival er så vidt i gang, men har allerede rukket å stå for en rekke oppsiktsvekkende øyeblikk.

Tirsdag kveld var det premiere på filmen «Asteroid City», hvor blant andre skuespiller Tom Hanks (66) er å se.

Hanks dukket opp på den røde løperen sammen med kona Rita Wilson (66). Det virket derimot ikke som at paret var i særlig feststemning.

SÅ RØDT: Raving private Ryan. Foto: Antonin THUILLIER / AFP
SÅ RØDT: Raving private Ryan. Foto: Antonin THUILLIER / AFP Vis mer

Bilder fra festen viser nemlig en tilsynelatende misfornøyd Hanks stå og prate med en ansatt. 66-åringen så intet mindre enn forbannet ut mens han sto og pekte ved siden av kona.

Hanks' kone, Wilson, har i ettertid lagt ut et bilde på Instagram. Der forklarer hun årsaken til de mindre blide ansiktsutrykkene. Hun skriver at de rett og slett ikke kunne høre hverandre, og at de derfor måtte rope.

UNNSKYLD, TOM: Tom Hanks raste mot overivrige fans etter at de kom litt for tett på kona etter en kveld ute i New York. Video: Splash News Vis mer

Hun kommer samtidig med et stikk til medier som har omtalt bildene:

«Folk roper 'hva sier du?' og 'hvor skal vi gå?', men det selger ikke aviser. Godt forsøk. Vi hadde det kjempefint», skriver hun.

Foto: Skjermdump / Instagram @ritawilson
Foto: Skjermdump / Instagram @ritawilson Vis mer

Det så også ut til at ting «ordnet» seg for Hanks etter hvert. Senere på kvelden ble han fotografert smilende fra øre til øre.

Den røde løperen i Cannes er ikke fremmed for å huse oppsiktsvekkende øyeblikk. Tidligere denne uken tok en aktivist seg inn under festivalen.

Den ikke navngitte kvinnelige aktivisten gikk i en kjole i Ukrainas farger da hun stoppet halvveis i trappa ved siden av flere kjendiser. Hun dro da frem en pose med det som angivelig er falsk blod og sprakk den over sitt eget hode.

Hun smilte så til kameraene, mens «blodet» rant nedover ansiktet.

Serien «The Last of Us» har blitt den mest sette serien på HBO Max, men det er ikke bare selve serien som har havnet på «alles» lepper. Video: Rød Løper Vis mer

Også i 2022 ble løperen stormet av en nesten naken aktivist.

Hun hadde da malt et ukrainsk flagg på brystet med påskriften «Stop raping us», som oversatt på norsk blir: «Slutt å voldta oss». Hun var fra den franske feministgruppen «SCUM», skriver avisen Le Parisien.

LES OGSÅ: - Tenker på å flytte hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer