RASER: To av Simpsons ekser hevder Tulisa har stjålet Simpson fra dem og stempler ham som utro. Nå slår Tulisa tilbake. Foto: All Over Press
RASER: To av Simpsons ekser hevder Tulisa har stjålet Simpson fra dem og stempler ham som utro. Nå slår Tulisa tilbake. Foto: All Over Press Vis mer

Slår tilbake etter utrorykter

- Disse jentene er syke i hodet, raser Tulisa Contostavlos.

Publisert
SEOGHØR.NO: For ikke lenge siden ble artist og «X Factor»-dommer Tulisa Contostavlos (24) sammen med fotballproffen Danny Simpson (25).

Forholdet fikk to av Simpsons ekser, Krystal Benjamin (21) og Stephanie Ward (25), til å rase. Begge hevder at de var sammen med Newcastle-stjernen, og at han var utro mot dem da han begynte å date Tulisa.

slår Contostavlos tilbake. På sin egen Twitter-side skriver hun følgende:

«Disse kjerringene er faktisk syke i hodet. Gale etter mannen med penger. De lyver. Tro meg, jeg har sett bevisene. Skaff dere en jobb, blakke kjerringer.»


HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Utbruddet ser imidlertid ikke ut til å ha noen avskrekkende effekt på Danny Simpsons eks-kjærester.

- Han er en rotte. Han fortalte aldri Stephanie om meg, og sa til meg at han ikke hadde datet henne på et år. Tulisa bør passe seg. Han løy til meg, og gjør sannsynligvis det samme til henne, sa Krystal til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Knust etter at vennen ble drept

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer