Miley Cyrus:

Slår tilbake etter ubehagelig møte

En fan prøvde å dra Miley Cyrus til seg. Det finner hun seg ikke i.

SVARER: Den amerikanske sangeren Miley Cyrus er blant de mest populære artistene i verden. Nylig ble hun antastet av en fan i Barcelona, noe hun ikke finner seg i. Her er hun og ektemannen Liam Hemsworth (t.v.) utenfor flyplassen i Warsawa forrige uke. Foto: NTB scanpix
SVARER: Den amerikanske sangeren Miley Cyrus er blant de mest populære artistene i verden. Nylig ble hun antastet av en fan i Barcelona, noe hun ikke finner seg i. Her er hun og ektemannen Liam Hemsworth (t.v.) utenfor flyplassen i Warsawa forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sent mandag kveld begynte en video av superstjernen Miley Cyrus (26) å sirkulere i sosiale medier. Videoen viste sangeren og hennes ektemann, skuespiller Liam Hemsworth (29), som forlot sitt hotell i Barcelona etter å ha tilbrakt noen dager i den spanske kystbyen.

Når man er to av verdens mest ettertraktede stjerner, er det nærmest hverdagkost at fans stiller seg spent opp utenfor hotellet man bor på. Det som hendte i denne videoen var derimot langt over det en burde forvente.

Da paret ble eskortert til bilen av flere sikkerhetsvakter, forsøkte en mann å kysse «Wrecking Ball»-sangeren. Det gjorde han ved å dra henne i håret.

Mannen ble raskt tatt hånd om, og stjernen ble hastet til bilen av ektemannen - som la armen sin over skulderen hennes etter å ha observert den gufne hendelsen.

Onsdag valgte sangeren selv å omtale hendelsen.

Slår hardt tilbake

Medier over hele verden rapporterte om hendelsen da den fant sted, men det er altså først nå at den amerikanske sangeren har valgt å uttale seg. På Twitter og Instagram har hun lagt ut to innlegg angående det ubehagelige opptrinnet.

Det første inneholder to klipp fra programmene «Inside Edition» og «The Talk», der programlederne diskuterer hvorvidt Cyrus faktisk ble antastet. Det finner ikke stjernen seg i, noe som speiler seg i svaret hennes.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Cyrus, som for øvrig er aktuell med albumet «She is coming», har skrevet følgende i tredjeperson:

«Hun kan ha på seg hva hun vil. Hun kan være jomfru. Hun kan ligge med fem forskjellige mennesker. Hun kan være med ektemannen sin. Hun kan være med jentekjæresten sin. Hun kan være naken. Men hun kan IKKE bli antastet mot sin vilje», skriver hun, etterfulgt av emneknaggen #dontfuckwithmyfreedom.

Sistnevnte emneknagg kan oversettes til at hun ikke ønsker at friheten hennes skal utfordres på denne måten. Meldingen har fått store mengder oppmerksomhet, og er likt av hele 350 000 brukere på nettstedet.

«Malibu»-sangeren valgte så å følge opp med en skjermdump fra et kommentarfelt på Facebook, der flere brukere har skrevet at hun burde forventet dette - siden hun hadde kledd seg såpass «sexy». Cyrus' svar likner på det hun skrev i forrige Twitter-melding:

«Ikke fuck med friheten min», ytrer stjernen, etterfulgt av en emneknagg som forteller at hun ikke ba om dette - uavhengig av hvordan hun var kledd. Også denne meldingen har fått store mengder oppmerksomhet.

Tatt på av fans

Det er ikke første gang en stjerne blir antastet av en fan. «Game of Thrones»-skuespiller Daniel Portman (27) uttalte nylig at han flere ganger har blitt tatt på av kvinnelige fans, og at det oppleves ubehagelig.

- Hva kan man gjøre? Man må jo bare be dem om å slutte. Det har heldigvis ikke skjedd på en stund. I tiden vi lever i burde folk klare å skille mellom det som er ekte og fiksjon, har han uttalt.

EKTEPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth giftet seg lille julaften. Her avbildet under Met-gallaen i mai i år. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Miley Cyrus og Liam Hemsworth giftet seg lille julaften. Her avbildet under Met-gallaen i mai i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Det har vært mye å lese om popstjernen i mediene i det siste. Det er nemlig ikke så lenge siden hun og av-og-på-kjæresten Liam Hemsworth giftet seg, i det som var en privat og nokså hemmelig vielse.

I slutten av desember ble filmsnutter fra vielsen lekket på nett, og spekulasjonene tok helt av. Og etter dager med spekulasjoner valgte Cyrus å dele tre bilder av seg selv og Hemsworth hvor hun var kledd i en brudekjole og han i dress.

Under et bilde av at de kysser, skrev hun at de trolig har kysset én million ganger. I et nytt innlegg, under to bilder av at de omfavner hverandre, skrev hun «12.23.18» - og bekreftet med det at de giftet seg lille julaften.

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de for øvrig spilte kjærester, at duoen møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester brøt superparet forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Cyrus gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.

STJERNESHOW: Superstjernene sparte ikke på noe da de gikk på scenen under showet i Los Angeles. Video: AFP/Splash Vis mer

LES OGSÅ: Slik kapret han drømmedama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer