REAGERER: I flerfoldige år har Khloé Kardashian vært et av familiens mest sporty medlemmer, og hun har ofte uttalt at trening er noe hun elsker. Derfor reagerer hun når enkelte mener at hun ikke bør trene i perioden som nybakt mor. Foto: NTB scanpix
REAGERER: I flerfoldige år har Khloé Kardashian vært et av familiens mest sporty medlemmer, og hun har ofte uttalt at trening er noe hun elsker. Derfor reagerer hun når enkelte mener at hun ikke bør trene i perioden som nybakt mor. Foto: NTB scanpix Vis mer

Khloé Kardashian:

Slår tilbake etter treningskritikken

- Bare fordi jeg har en baby, betyr ikke det at jeg må slutte å gjøre tingene jeg elsker, sier TV-stjernen.

Publisert

Nå er det litt over en måned siden Khloé Kardashian (33) og Tristan Thompson (27) fikk sitt første barn, vesle True. Mammatilværelsen har derimot ikke fått så mye fokus som fortjent, på grunn av utroskapsskandalen som preger den lille familien i disse dager.

Khloé valgte å ta en pause fra sosiale medier og appen sin de første ukene etter å ha født, men er nå tilbake for fullt.

Hun deler stadig mer om hvordan det er å være mamma, men det er ikke alle som er like fornøyde med måten hun opptrer på. Nå har hun sett seg nødt til å slå tilbake mot såkalte «hatere» etter å ha fått negative kommentarer.

får treningskritikk

Det er amerikanske People som først omtaler saken. I en rekke videoer Khloé har publisert på Snapchat, snakker hun nå ut om at hun er tilbake i full trening - og at hun forsøker å få kroppen tilbake til det den var før graviditeten.

- Det er så mye vanskeligere enn hva man hadde trodd. Jeg har trent i elleve dager nå, og jeg føler meg bra, men sliten. Kroppen min er sår fordi den prøver å vekke seg selv igjen, fortalte hun.

SNAKKER UT: I en rekke videoer på Snapchat går Khloé ut mot enkelte fans som mener at hun har fokusert for mye på kroppen sin. Det finner hun seg ikke i. Foto: Skjermdump
SNAKKER UT: I en rekke videoer på Snapchat går Khloé ut mot enkelte fans som mener at hun har fokusert for mye på kroppen sin. Det finner hun seg ikke i. Foto: Skjermdump Vis mer

Det var likevel ikke bare treningstips den sporty reality-stjernen hadde å komme med. Enkelte har nemlig påpekt at hun fokuserer altfor mye på kroppen sin, og at hun heller burde fokusere på mammarollen i de kommende månedene.

Akkurat det finner hun seg rett og slett ikke i. Mens hun forsvarte seg, viste hun frem resultatene - som hun etter forholdene sier seg fornøyd med.

- Jeg blir irritert når jeg leser på Twitter at, du vet, de føler at jeg fokuserer for mye på kroppen min. Men sannheten er at jeg trente fem eller seks dager i uken før jeg ble gravid. Det er mitt fristed og noe jeg elsker å gjøre, sa hun i en kommentar til den uenige menigheten.

Khloé forklarte videre at det ikke er bare bare å trene med en liten baby i hus. Hun legger ofte opp treningstimene mellom amming og alt annet et lite nurk som True krever av henne.

- Bare fordi jeg har en baby, betyr ikke det at jeg må slutte å gjøre tingene jeg elsker. Og jeg elsker å trene, det får hjernen på rett spor, lød hennes klare tale på Snapchat.

Tok feil av bursdag

Selv om hun leverer på trening, er det ikke alltid like enkelt å være småbarnsmor. I starten av mai la Khloé ut et innlegg i appen sin, som handlet om at datteren ble en måned gammel.

Problemet var bare at den nybakte moren selv blingset på datoen. True er født den 12. april, ikke den 10., som Khloé selv tilsynelatende trodde.

En fan kommenterte absurditeten i det hele, og Kardashian så seg nødt til å legge seg flat. Det med et glimt i øyet.

- Gjett hva … Før denne twittermeldingen trodde jeg det var den 12. i hele dag. Så, teknisk sett har du rett. Jeg drukner i amming, søvn og bleier her. Ok, så vi har to dager før hun fyller en måned, skrev hun humoristisk på Twitter.

På den korrekte dagen True fyller en måned valgte hun også å feire. Khloé la ut en video på Instagram av den lille jenta, med et søtt blomsterfilter på. Kommentarene rant fort inn, og gratulasjonene strømmet på.

💕Happy One Month True 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

De par siste ukene har 33-åringen delt flere aspekter fra sitt nye liv som mamma. I en video på Snapchat kunne hun for eksempel avsløre at hun synes det var vanskelig å skvise inn treningsøkter mellom ammingen, og at ingen dager er like.

Vi fikk også vite at hun elsker å kose, og at den lille jenta kommer til å bli like atletisk som sine foreldre.

- True er så flott, men jeg kan fortsatt ikke skjønne om hun skal sove i to timer eller om hun er sulten, flirte Khloé.

LES OGSÅ: Stjernen legger seg flat etter bildeblemme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer