Adele:

Slår tilbake etter sjokkforvandlingen

Adeles tidligere personlige trener tar henne i forsvar etter kritikken.

TILBAKE: Adele er tilbake på Instagram etter nesten et halvt års pause, og bildet hun la ut får kommentarfeltet til å koke. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken vekket superstjernen Adele Adkins (32) stor oppsikt etter at hun delte et bilde på Instagram - hvor mange har tatt til orde for at hun regelrett ser helt ugjenkjennelig ut.

Stjernen deler sjeldent bilder av seg selv i sosiale medier, og dette var 32-åringens første bilde på Instagram på nesten et halvt år. Det var i anledning 32-årsdagen 5. mai hun delte bildet av seg selv i en svart, kort kjole - hvor hun takket for gratulasjonene.

De fleste bet seg imidlertid mest merke i Adeles store forvandling, og i kommentarfeltet strømmet det inn med reaksjoner, blant annet fra modellen Chrissy Teigen (34), som spurte: «Kødder du med meg?».

Nå snakker Adeles tidligere personlige trener, Pete Geracimo ut om stjernens drastiske vektnedgang. Det gjør han i et innlegg på Instagram, hvor han går hardt ut mot folk som setter spørsmålstegn ved hvordan 32-åringen har gått ned i vekt.

Han skriver at det er skuffende å lese negative kommentarer som setter spørsmålstegn ved vektnedgangen hennes.

- Handlet ikke om å bli kjempetynn

Den personlige treneren tar Adele i forsvar i innlegget, etter at mange har lurt på hvordan utseendet hennes kunne endre seg så drastisk på så kort tid. Geracimo skriver at stjernen aldri har forsøkt å være noe hun ikke er.

SANGSTJERNE: Adeles tidligere personlige trener, Pete Geracimo, tar henne i forsvar etter kritikken. Foto: NTB Scanpix
SANGSTJERNE: Adeles tidligere personlige trener, Pete Geracimo, tar henne i forsvar etter kritikken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da Adele og jeg startet vår reise sammen, handlet det aldri om å bli kjempetynn. Det dreide seg om å få henne sunn. Særlig etter graviditeten og operasjonen, skriver han, og beskriver en periode der stjernen varmet opp til turné, samtidig som hun trente og spiste sunnere.

- Resultatet ble at hun mistet betydelig vekt, og folk la merke til det. Kroppstranformasjonen hennes var overalt i mediene. Oppmerksomheten det genererte, var overveldende, legger han til.

RØYK UT: Det var melkespann som tilslutt avgjorde hvem som måtte forlate gården i «Farmen Kjendis». Video: TV 2/ Rød Løper Vis mer

Geracimo legger ikke skjul på at sangstjernen har gått gjennom tøffe, personlige endringer siden hun flyttet til Los Angeles. Adeles personlige trener sier at det er naturlig at man vil være den beste versjonen av seg selv etter en slik forandring.

- Hun har omfavnet sunnere kosthold og trening. Jeg kunne ikke vært stoltere eller mer lykkelig for henne, skriver han, og hevder at han ikke har andre baktanker med innlegget.

Håpet hans er at folk nå kan sette pris på det harde arbeidet som Adele har lagt ned for å forbedre seg selv.

- Hun mistet ikke vekt for å få andre til å føle seg dårlig med seg selv. Denne personlige transformasjonen har ingenting å gjøre med deg eller meg. Det handler om Adele og hvordan hun vil leve livet sitt. Hun har ikke endret seg fra den Adele vi vokste opp med, og som vi har elsket. Det er bare litt mindre av henne, skriver han avslutningsvis.

Vekket oppsikt

Adele har skapt en rekke overskrifter i den internasjonale pressen det siste året, og flere ganger har det dukket opp bilder hvor hun ser ugjenkjennelig ut.

I innlegget 5. mai, benyttet stjernen også anledningen til å takke helsepersonell som står på som aldri før i forbindelse med coronapandemien, men i kommentarfeltet var det 32-åringens «forvandling» fansen og følgerne fokuserte mest på.

«Jeg mener, kødder du med meg?» skrev Chrissy Teigen under bildet, men hun var ikke den eneste som var sjokkert over Adeles bilde.

«Du ser fantastisk ut», skrev Youtube-stjernen James Charles (20), mens en annen følger skrev:

«Internettet knuses om 3, 2, 1 …»

SJOKK: Det siste året har vært tungt for Erlend Elias etter at han mistet faren sin i fjor august. I den nye Viafree-serien «Helt ærlig», får vi bli med når Erlend Elias går på vekta for første gang på veldig lenge. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/Viafree/Rød Løper Vis mer

«Kjære, du kan ikke bare dukke opp og se sånn her ut uten å si noe. Vi trenger ny musikk», kommenterte en annen.

De første bildene av Adeles forandring begynte å dukke opp bare kort tid etter at hun og ektemannen og partneren gjennom syv år, Simon Konecki, gikk hver til sitt i fjor. Sammen har eksparet sønnen Angelo (7).

LES OGSÅ: - Provoserende at folk driter i det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer