Kim Kardashian West:

Slår tilbake etter ryktestorm

- Jeg dro ikke på kampen for å spre hat.

AVKREFTER RYKTER: Tidligere i år ble Kim Kardashian anklaget for å ha buet på søsteren Khloés ekskjæreste, Tristan Thompson under en basketballkamp. Nå slår hun tilbake mot ryktene. Foto. NTB Scanpix
AVKREFTER RYKTER: Tidligere i år ble Kim Kardashian anklaget for å ha buet på søsteren Khloés ekskjæreste, Tristan Thompson under en basketballkamp. Nå slår hun tilbake mot ryktene. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har gått et drøyt år siden trekantdramaet mellom Khloé Kardashian (35), Tristan Thompson (28) og Jordyn Woods (22) sjokkerte realityfans i alle verdens kriker og kroker.

At de to sistnevnte ble tatt på fersken i en aldri så liten romanse, førte til at Kardashian-søsteren og basketballstjernen gikk hver til sitt. Året før fikk de datteren True (1) sammen.

Det var imidlertid ikke første gangen 28-åringen forsøkte seg på et lite sidesprang. Han ble nemlig tatt på fersken i upassende oppførsel også dagen før Khloés fødsel, og samme uke som datterens ankomst, ble han observert kyssende med en annen kvinne på et utested i New York.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Det førte til at resten av Kardashian-familien, som stadig støtter hverandre både i offentligheten og bak lukkede dører, så rødt. Siden den famøse utroskapsskandalen ble kjent, har det vært skrevet side opp og side ned om forholdet mellom Kardashian-familien og Tristan Thompson.

I en ny sniktitt for den kommende sesongen av realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», får man se Khloé og søsteren Kim (39) reagere på nyhetsartikler som hevdet at sistnevnte buet på basketballspilleren under en baseballkamp.

TILSKUER: Kim ble observert mens hun tilsynelatende buet på søsterens eks. Her er hun avbildet ved siden av ektemannen Kanye West og Courteney Cox, kjent fra «Friends». Foto: NTB Scanpix
TILSKUER: Kim ble observert mens hun tilsynelatende buet på søsterens eks. Her er hun avbildet ved siden av ektemannen Kanye West og Courteney Cox, kjent fra «Friends». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg heiet

Kim og ektemannen, Kanye West (42), gjestet nemlig en kamp mellom Cleveland Cavaliers, Tristans lag, og Los Angeles Lakers forrige måned, der flere hevdet å ha observert Kim rope nedsettende kommentarer og bue mot søsterens eks.

En video ble nemlig publisert på Twitter, der realitystjernen tydelig står oppreist mens hun skriker, samtidig som basketspilleren prøver seg på et frikast. Bilder publisert senere viste imidlertid 39-åringen heie.

Nå slår hun tilbake og avkrefter at hun kom med nedsettende kommentarer fra tribunen i retning Tristan.

- Jeg bare hatet alle artiklene som hevdet at «Kim buet på Tristan». Jeg sto jo egentlig der og sa «Heia Tristan, heia!», sier Kim om den mye omtalte kampen, ifølge People.

Khloé - på sin side - opplevde det skuffende å få vite at folk trodde Kim så på kampen utelukkende med en intensjon om å såre eksen hennes.

- Det er sprøtt at denne er verden er så syk at de tror at du og ektemannen din ville gått på en kamp med vilje med en intensjon om å bue på Trues pappa. De ville mye heller tro på noen ekle, overdrevne okser, enn sannheten. Ja, vi er i familie, og vi støtter ham, det er spennende, raste Kim videre.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

Hun står fast på at hun deltok på kampen for å støtte søsterens eks, og ikke for å spre hat. 39-åringen har tidligere vært svært kritisk til forholdet mellom Thompson og søsteren - særlig etter at hans eskapader ble avslørt i fjor.

Siden den gang har hun imidlertid tilgitt Thompson, skriver People.

- Jeg tror ikke det Tristan gjorde var riktig, Jeg var brutal mot ham. Men jeg vet også at han er Trues pappa, har hun tidligere sagt i realityprogrammet.

LES OGSÅ: - Som en svulst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer