Kylie Jenner:

Slår tilbake etter latterliggjøringen

Realitystjernen svarer fansen etter spøkefulle kommentarer.

SLÅR TILBAKE: Kylie Jenner har sett seg lei på fansens spøkefulle kommentarer rundt vanntrykket i dusjen hennes. Nå gir hun kritikerne en smakebit på sin andre luksusdusj. Foto: SplashNews / NTB
SLÅR TILBAKE: Kylie Jenner har sett seg lei på fansens spøkefulle kommentarer rundt vanntrykket i dusjen hennes. Nå gir hun kritikerne en smakebit på sin andre luksusdusj. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Forrige helg bød realitystjernen og sminkemogulen Kylie Jenner (23) på en aldri så liten «housetour» rundt i luksusvillaen i Holmby Hills, gjennom Instagram.

På ett av 23-åringens baderom bet følgerne seg merke i en spesiell detalj - en rosa marmordusj som virket tilsynelatende ekstravagant. Vanntrykket fra dusjhodet så imidlertid ut til å være alt annet enn luksus, mente fansen.

Flere spøkefulle kommentarer rant inn på Twitter, der fansen påpekte ironien ved at Jenner bodde i et gigantisk herskapshus, men hadde et svært dårlig vanntrykk.

«Retweet hvis du har bedre vanntrykk enn Kylie Jenner», skrev en til en skjermdump av Kylies dusjhode.

«Tårene mine kommer ut med bedre styrke enn Kylie Jenners dusj», kommenterte en annen.

Slår tilbake

Nå har hovedpersonen selv fått med seg oppstyret, og velger dermed å servere fansen en videosnutt av en ny, luksuriøs dusj som respons. Det melder blant andre Entertainment Tonight.

Gjennom Instagrams historiefunksjon forteller Jenner at marmordusjen er lokalisert på kontoret hennes.

- Jeg har sett den jævla dusjen min på Internett. Hvis du ikke vet hva jeg snakker om, delte jeg en video av dusjen min på kontoret mitt, som jeg elsker. Jeg synes det er en fantastisk dusj. Jeg har ingen problemer med den. Men alle ser ut til å være bekymret over vanntrykket mitt.

For å tie fansen viser hun frem den høyteknologiske, kremfargede marmordusjen hjemme i villaen. Dusjen er utstyrt med tre dusjhoder og berøringsskjerm, uten noen form for manuelle knapper.

SLÅR TILBAKE: Kylie Jenner gir fansen smekk på fingrene, og viser frem sin høyteknologiske dusj hjemme i villaen. Den har visstnok godt vanntrykk, ifølge Kylie. Foto: Skjermdump fra Instagram
SLÅR TILBAKE: Kylie Jenner gir fansen smekk på fingrene, og viser frem sin høyteknologiske dusj hjemme i villaen. Den har visstnok godt vanntrykk, ifølge Kylie. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Så, dette er dusjen min i huset mitt. Dette er dusjen jeg bruker til hverdags. Den er fantastisk, forteller 23-åringen i videoen.

Jenner demonstrerer og justerer temperaturen og vanntrykket på dusjen ved hjelp av skjermen. Avslutningsvis sier hun det som kan tolkes som en sarkastisk kommentar:

- Den er fantastisk. Tusen takk for omtanken.

GIR DET GLATTE LAG: Realitystjernen svarer på vanntrykk-kritikken ved å dele en video av sin høyteknologiske dusj på Instagram. Foto: SPW / Splashnews.com / NTB
GIR DET GLATTE LAG: Realitystjernen svarer på vanntrykk-kritikken ved å dele en video av sin høyteknologiske dusj på Instagram. Foto: SPW / Splashnews.com / NTB Vis mer

- Spiser dere luft?

Også Jenners storesøster, Kim Kardashian (40), har vist frem hjemmet sitt til fansen. Kardashian opplevde i likhet med Jenner å bli latterliggjort for en spesiell detalj i huset sitt. Det hele startet da 40-åringen delte et bilde på Twitter av seg selv foran kjøleskapet sitt.

Det tok imidlertid ikke lang tid før fansen ble oppmerksomme på at stjernens kjøleskap ikke inneholdt noen form for matvarer.

Inne i Kardashians kjøleskap så man nemlig bare noen hyller med noen kartonger med melk, og det som kunne se ut som en krukke med lemonade.

Når det kom til matvarer, var det ingenting så langt øyet kunne se. På bildet så man også at 40-åringen tok tak i en bolle fra kjøleskapet, men denne så imidlertid også ut til å være uten noe form for innhold.

Mangelen på mat i realitystjernens kjøleskap fikk flere til å reagere.

«Spiser dere luft også? For jeg ser ikke noe mat i det kjøleskapet», var det en fan som skrev på Twitter.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

«Hvor er snacksen, Kim? Så skuffende», skrev en annen, ifølge Fox News.

«Tror du er nødt til å dra og handle inn mat», skrev en tredje.

Kort tid senere bestemte imidlertid firebarnsmoren seg for å ta med fansen på en housetour for å bevise at det faktisk fantes mat i huset.

LES OGSÅ: Angrepet utenfor butikk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer