Christina Haack:

Slår tilbake etter kritikk om forholdet

Christina Haack er tilsynelatende ikke fornøyd med kritikken som rettes mot hennes nye forhold.

LEI: Stormforelskede Christina Haack ser ut til å være lei av kritikken. Foto: Instagram / Christina Haack / Skjermdump
LEI: Stormforelskede Christina Haack ser ut til å være lei av kritikken. Foto: Instagram / Christina Haack / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2020 ble det kjent at realitystjernen Christina Haack (38), kjent fra blant annet «Flip or Flop», og programleder-ektemannen Ant Anstead (42) skulle skilles.

Paret hadde da vært gift i to år, og nyheten fikk stor oppmerksomhet.

Det var først i juni i fjor at skilsmissen ble ferdigstilt, og bare tre måneder senere avslørte Haack at hun skulle gifte seg på nytt.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Den utvalgte, eiendomsmegler Joshua Hall, bestemte seg for å fri mens de var på en ferie sammen i Los Cabos i Mexico. Haack svarte ja og forlovelsen ble kunngjort på Instagram.

Før ekteskapet med Ant Anstead var Haack gift med tv-personligheten Tarek El Moussa (40). Med andre ord blir Hall hennes tredje ektemann.

Skal ha skrevet dette

Slikt blir det ofte kommentarer av, noe realitystjernen nå tilsynelatende har sett seg lei av.

Ifølge E! News la Haack ut følgende bildetekst sammen med et Instagram-bilde av seg selv og forloveden:

«For fort, for tidlig, for bla, bla, bla».

Hun fulgte også opp med:

«Den følelsen av ren lykke / de dype samtalene, kjærligheten er som den er».

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

Snudde

Men etter hvert skal hun ha fått kalde føtter. Nå er nemlig bildeteksten endret til et lite utvalg av emojier, og ifølge E! News er den opprinnelige teksten fjernet.

Fansen skal også ha spekulert på om paret allerede har giftet seg, noe som verken er bekreftet eller avkreftet. Haack har så langt ikke uttalt seg om verken bryllupsryktene eller Instagram-innlegget.

Realitystjernen er ikke fremmed for å dele romantiske bilder og ord, noe også kjæresten har gjort mye den seneste tiden på Instagram.

Nylig delte han blant annet et kyssebilde av de to.

«Ekte kjærlighet er sjelden, gå for det. Frykt kontrollerer deg, møt den. Tid er dyrebar, nyt den. Livet starter ved enden av komfortsonen din. Aldri ta til takke med mindre enn du fortjener. Vi får bare ett liv, ikke kast bort et eneste øyeblikk», skrev han til bildet.

LES OGSÅ: Renée Zellweger ugjenkjennelig på nye bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer