Khloé Kardashian:

Slår tilbake etter kommentar om datteren

- Du burde heller lese bibelen for henne.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Nok en gang har Khloé Kardashian sett seg lei på enkelte kommentarer. Foto: NTB Scanpix
SVARER PÅ KRITIKKEN: Nok en gang har Khloé Kardashian sett seg lei på enkelte kommentarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I april ble Khloé Kardashian (34) mamma før første gang, noe hun i flere å har ventet på. Siden den gang har 34-åringen delt en rekke blinkskudd av datteren True, til fansens store begeistring.

Men som medlem av Kardashian-Jenner-familien, må hun til stadighet stå i regnet av kritikk som renner inn i både kommentarfelt og på Twitter.

Til tross for at mange setter stor pris på at Khloé deler bilder av sin lille øyensten, er det alltid noen som må pirke på det både hun og resten av familien foretar seg.

- Bør lese bibelen

Torsdag denne uken delte nemlig «Keeping up With The Kardashians»-stjernen et bilde av lille True sittende i en hvit, elektrisk Bentley. Bilen er en gave til den lille jenta fra det Khloé beskriver som« tante Kimora», bedre kjent som modellen Kimora Lee Simmons (43).

Og det er nettopp det at True, som er fire måneder gammel, sitter i en eksklusiv, rådyr bil, som får en av Khloés følgere til å reagere. Blant annet anklager følgeren Khloé for å presse materialisme inn i Trues hode, og legger til at hun heller burde lese bibelen for datteren, ifølge The Mirror.

I ettertid har 34-åringen kommentert anklagelsene mot henne og svarer blant annet at hun leser bibelen for True hver eneste dag.

- Hun er en baby som fikk en vakker gave og jeg var SÅ gira på å sette henne i den og ta et bilde. Jeg nyter hvert eneste øyeblikk jeg har med min søte engel. Engelen som GUD gav meg, skriver hun.

Khloé er tydelig fornøyd med den spektakulære gaven datteren har fått. Under bildet av den vakre jenta skriver nemlig den stolte moren:

- Jeg er ikke sikker på hva som er søtest, den søte bamsen som kjører Bentleyen, eller Trues kinn og smil. Tusen takk tante Kimora og familien for denne dyrebare gaven.

Hi my sweet True!! 😍😍😍 Her chunky thighs are my weakness 😍😍😍

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Bruddrykter

Khloé er tydelig stolt av datteren, som hun så etterlengtet ble mor til i april. Likevel har ikke det hele vært en dans på roser for realitystjernen.

Kjæresten Tristan Thompson (27) ble nemlig anklaget for utroskap, etter at videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i media

Siden den gang har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet.

Rykter om brudd har svirret de siste månedene, og under Kylie Jenners bursdagsfeiring forrige helg, kastet Khloé bensin på bålet.

Under feiringen kunne de festglade gjestene velge mellom tre forskjellige drikkekopper, der man valgte farge på koppen utifra sin sivilstatus.

Mommy and Daddy 📸 @sashasamsonova

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Dersom man var singel, valgte man gul kopp. Rød kopp gikk til de som var i et forhold, mens om man var i en relasjon man anså som «komplisert», tok man med seg en grønn kopp.

Fansen var raskt ute med å legge merke til at 34-åringen drakk av en grønn kopp under den storslåtte feiringen, ifølge Harper's Baazar.

Den ferske moren så seg imidlertid lei av bruddryktene, og la igjen en krass kommentar i kommentarfeltet til bildet, ifølge nettstedet.

«Jeg bestilte en drink, som ble servert i en kopp, og jeg drakk den. Slutt på historien. Det er ikke så dypt, lol. Jeg drakk fra kopper i alle forskjellige farger den kvelden», skrev hun.

AVKREFTER RYKTER: Khloé og Tristan ser ut til å ha det bra sammen til tross for skandalen. Her sammen forrige helg. Foto: NTB Scanpix
AVKREFTER RYKTER: Khloé og Tristan ser ut til å ha det bra sammen til tross for skandalen. Her sammen forrige helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tok bladet fra munnen

I flere måneder delte Khloé en rekke kryptiske meldinger i sosiale medier, men i juni brøt hun tausheten om utroskapsskandalen.

Etter å ha fått en melding fra en bruker som kalte seg Queen Persia, der det sto at hun var skuffet over Khloé som ble hos «søppelmannen Tristan», valgte hun å svare.

Twitter-brukeren påpekte i sin melding hvordan 34-åringen tidligere har hedret kvinner som verdsetter sin egen verdi, og at man derfor ikke bør være i et giftig forhold.

«Det er ikke helt sånn det er, Queen Persia. Du har ingen kjennskap til hva som foregår i mitt hjem, eller den store jobben med gjenoppbygging som behøvdes for å leve sammen. Jeg er stolt av min styrke», skrev Khloé på Twitter, og fortsatte:

«Jeg setter pris på din mening, og jeg håper du mener det samme om alle andre som har blitt i sånne situasjoner».

LES OGSÅ: Viste frem kjæresten for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer