Jennifer Aniston:

Slår tilbake etter iskaldt valg

Ser seg nødt til å svare kritikerne etter vaksineuttalelse.

SVARER: Jennifer Aniston lar seg ikke påvirke av kritikken hun fikk etter vaksineuttalelsen. Foto: Pa Photos/ NTB
SVARER: Jennifer Aniston lar seg ikke påvirke av kritikken hun fikk etter vaksineuttalelsen. Foto: Pa Photos/ NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka kunne superstjerna Jennifer Aniston (52) avsløre at hun hadde kuttet ut venner og andre i sin omgangskrets som enten nekter å ta vaksinene, eller som holder vaksinasjonsstatusen sin skjult.

Den fortalte den prisvinnende 52-åringen i et intervju med InStyle.

- Det er fremdeles en stor gruppe mennesker som er motstandere til vaksinen, eller som bare ikke hører på fakta. Det er så synd, sa hun i intervjuet.

Hvorfor hun synes det er så viktig at man er åpen om sin vaksinestatus, fortalte hun også:

- Jeg føler at det er din moralske og profesjonelle plikt å informere, siden vi ikke alle blir testet hver eneste dag. Det er vanskelig, siden alle har rett til sine egne meninger, men mange meninger føles som de ikke er basert på noe annet enn frykt eller propaganda.

Det fikk hun imidlertid kritikk for.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Må bry oss mer

En fan stilte spørsmål ved Anistons uttalelser i et kommentarfelt på Instagram. Der skrev vedkommende følgende:

«Men hvis hun er vaksinert så er hun vel beskyttet? Hvorfor er hun bekymret for at folk rundt henne ikke er vaksinerte?»

Nå har skuespilleren sett seg nødt til å svare motstanderne sine, og delte igjen tankene sine om emnet. Det gjorde hun ved å poste dette bildet på sin Instagram Story torsdag kveld:

Slår tilbake etter iskaldt valg

«Fordi hvis du har varianten (mutert virus, journ.anm.), kan du fortsatt gi den til meg», skriver hun og henviser til tilfeller av folk som har blitt smittet av COVID-19, selv om de er vaksinerte.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

«Jeg kan bli litt syk, men jeg vil ikke bli innlagt på et sykehus og / eller dø, MEN JEG KAN gi det til noen som ikke har vaksinen og hvis helse er i fare (eller har en tidligere eksisterende sykdom) - og derfor ville jeg sette livene deres i fare. DET er grunnen til at jeg bekymrer meg. Vi må bry oss om mer enn bare oss selv».

For å understreke poenget la hun til enda et bilde på historiefunksjonen, der det sto:

«Det som ikke dreper deg, muterer og prøver igjen», der hun refererer til at viruset har mutert flere ganger og utviklet seg til å bli mer aggressivt og smittsom i visse tilfeller, som for eksempel Delta-varianten.

TREND: Denne TikTok-trenden skaper reaksjoner. Leger og eksperter er nå redde for at den skal øke skepsisen til coronavaksinene. Video og reporter: Klaus Holm Fjellro / Dagbladet TV. Musikk: Epidemicsound. Vis mer

«Friends»-skuespilleren har gjennom hele pandemien vært svært høylytt om sosial distansering, bruk av munnbind og vaksinering - der hun har oppfordret både følgere og fans til å ta smittevern på alvor.

I juni i fjor ba hun blant annet sine 37,7 millioner følgere på Instagram om å bruke munnbind.

«Hvis du bryr deg om menneskeliv, vær så snill. Bare bruk et jævla munnbind, og oppfordre alle rundt deg til å gjøre det samme», skrev hun den gang.

LES OGSÅ: Tok sitt eget liv etter corona-plager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer