Usher Raymond:

Slår tilbake etter herpes-søksmål

- Det kan like så godt ha vært en tidligere sexpartner som har smittet henne.

NEKTER: For kort tid siden ble Usher anklaget for flere Herpes-episoder. Nå svarer han på anklagene. Foto: NTB Scanpix
NEKTER: For kort tid siden ble Usher anklaget for flere Herpes-episoder. Nå svarer han på anklagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne måneden skapte den amerikanske sangstjernen Usher Raymond (38) overskrifter i internasjonale medier da han ble saksøkt av to kvinner og en mann etter herpes-alarm.

Søksmålet kom i kjølvannet av nyheten om at 38-åringen skal ha betalt 10 millioner etter at han angivelig skal ha klart å smitte en kvinne med en kjønnssykdom.

Det var den kjente advokaten Lisa Bloom (55), som blant annet representerer Blac Chyna (29) og Kathy Griffin (56), som avslørte at hun går til sak mot Usher sammen med sine klienter.

En av klientene er Quantasia Sharpton (21), som hevder hun var 19 år da superstjernen la merke til henne på en av sine konserter, og inviterte henne med backstage.

- Han advarte meg aldri om sykdommen. Det var rett etter 19-årsdagen min. Jeg har aldri hørt noe fra ham igjen. Da jeg først hørte nyheten om at han hadde herpes kunne jeg ikke tro det, sa hun.

Saken fortsetter under bildet:

OFFER: Quantasia (t.v) skal angivelig ha hatt seksuell omgang med artisten. Nå har gått til søksmål. Her sammen med sin advokat Lisa Bloom. Foto: NTB scanpix
OFFER: Quantasia (t.v) skal angivelig ha hatt seksuell omgang med artisten. Nå har gått til søksmål. Her sammen med sin advokat Lisa Bloom. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kunne vært hvem som helst

Nå har imidlertid sangstjernen svart på søksmålet som han stiller seg helt utenforstående til.

I dokumentene, som TMZ har fått tilgang til, påpeker Usher at søksmålet ikke forklarer om hun hadde blitt testet for sykdommen før de angivelig hadde samleie, skriver Huffingtonpost.

- Det kan like så godt ha vært en tidligere sexpartner som har smittet henne, skal Usher ha sagt, og lagt til at hun også kan ha pådratt seg kjønnssykdommen i etterkant, og deretter lagt skylden på ham.

Protesterte

Ifølge rettsdokumentene skal Ushers advokat også protestert mot offeret som ønsker å være anonym.

Ifølge rettsdokumentet går hun hardt ut mot den fornærmede, og mener det ikke er noen grunn å føre saken i hemmelighet.

Kvinnen saksøkte i første omgang for 10 millioner dollar, men etter at en test konstaterte viruset økte hun til 20 millioner dollar for følelsesmessig skade, medisinske regninger og straffeomkostninger.

Testet negativt

I USA sier loven at man er pliktet til å informere eventuelt nye sexpartnere om en eventuell kjønnssykdom, og ifølge advokat Bloom har flere stått frem, og hevdet at de har hatt seksuell omgang med Usher, etter at saken ble kjent.

GIFT: Usher og kona Grace Miguel har vært gift siden 2015. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Usher og kona Grace Miguel har vært gift siden 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hittil er Usher tiltalt for tre lignende søksmål.

Den ene som er en kvinne som ønsker å være anonym, den andre fra en mann som også ønsker og være anonym - og en tredje person Quantasia Sharpton, som ifølge hennes advokat testet negativt på virustestene.

Likevel kjører hun sak og mener at Usher satte henne i fare for herpes ved ikke å avsløre det før de hadde sex.

Giftet seg med manageren

Hendelsen skal ha funnet sted for fem år siden, før han giftet seg med sin kone, Grace Miguel (50). Hun jobbet som hans manager i flere år, før de etter hvert fant tonen.

Paret giftet seg i all hemmelighet i 2015, hvor de blant annet reiste på en romantisk bryllupsreise til den eksotiske øya Cuba.

I et intervju med Billboard, som ble gjort året før bryllupet, skrøt han hemningsløst av kjæresten.

- Jeg har en utrolig partner og manager. Hun har hjulpet meg gjennom noen av de tøffeste periodene i livet og karrieren min. Hun er en som har klart å støtte meg og forstå alt det jeg er, fortalte Usher den gang.

Fra 2007 til 2009 var musikeren gift med Tameka Foster (46), og sammen har de sønnene Naviyd Ely Raymond (8) og Usher Raymond V (9).

Artisten platedebuterte som 16-åring med det selvtitulerte albumet «Usher» og har blitt verdenskjent med store hits som «Burn», «Yeah!» og «No Limit».

LES OGSÅ: Alt gikk galt da Channing Tatum skulle fri

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer