Quentin Tarantino:

Slår tilbake etter fetisj-anklager

Quentin Tarantino har flere ganger fått høre det.

GÅR VIRALT: Denne videoen av Hollywood-regissør Quentin Tarantino går viralt VIDEO: TikTok REPORTER: Vegard Krüger Vis mer
Publisert

Det er intet nytt at diverse detaljer i filmer, som i utgangspunktet burde blitt forbigått i stillhet, ofte ender opp med å bli en snakkis. Slik er det for den berømte filmskaperen Quentin Tarantino (58) og flere hans filmer.

Fansen har nemlig bitt seg merke i at en helt spesiell kroppsdel, ofte hos kvinner, som regel går igjen i filmene hans.

- Ikke så seriøst

Vi så det blant annet i «Pulp Fiction», «Kill Bill» og «Once Upon a Time in Hollywood» - nemlig kvinneføtter. Mens grepet har fått flere til å klø seg i hodet, mener Ternatino selv at det overhodet ikke er noe rart ved nærbilder av føtter i filmene sine.

- Jeg tar det ikke så seriøst, sier han i et intervju med GQ, samtidig som han forsvarer bruken av nettopp kvinneføtter.

PROGRAMLEDER: Tale Maria Krohn Engvik, best kjent som «Helsesista», blir en del av gullrekka på TV 2. Vis mer

- Det er mange føtter i mange gode regissørfilmer. Før meg ble fotfetisj definert av Luis Buñuel, en annen filmregissør. Og Hitchcock (filmskaper Alfred Hitchcock journ.anm) ble anklaget for det, og Sofia Coppola har blitt anklaget for det, mener 58-åringen.

Spøkte om føtter

Brad Pitt (57) er blant stjernene som har spøkt om filmregissørens valg om å stadig inkludere føtter. Førstnevnte spilte som kjent i «Once Upon a Time in Hollywood» sammen med Margot Robbie (31) og Margot Qualley (26).

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Da han vant SAG-awards for sin rolle i 2019 takket han Margot Robbie - og Margot Qualleys føtter.

Filmgeniet Tarantino har uten tvil oppnådd stor suksess på det store lerretet, og har vunnet en rekke priser for sine filmer, deriblant to Oscar.

Tidligere i år gikk 58-åringen også viralt på TikTok. Også dette på grunn av fotfetisj-ryktene. Se videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: Røper årelang krangel med stjernekollega

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer