Sophie Guidolin:

Slår tilbake etter dette

Influenserens bilde med sønnen har fått knallhard kritikk.

FIKK NOK: Sophie Guidolin fikk nettet til å koke med dette bildet. Nå svarer hun. Foto: Skjermdump fra Instagram/@sophie_guidolin
FIKK NOK: Sophie Guidolin fikk nettet til å koke med dette bildet. Nå svarer hun. Foto: Skjermdump fra Instagram/@sophie_guidolin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den australske fitness-influenseren Sophie Guidolin (33) skulle i utgangspunktet bare gratulere sønnen med 15-årsdagen for få dager siden. Lite visste hun trolig om hva hun hadde i vente.

Bare kort tid etter at innlegget ble delt med hennes 561 000 følgere, hvor hun hadde lagt ved flere bilder av sønnen og gratulert sin førstefødte med dagen, begynte nemlig kommentarene å renne inn.

Ifølge blant andre australske News skal flere ha reagert på måten den forholdsvis unge mora poserte ved siden av sønnen - bare iført en bikini.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Guidolin oppdaterte innlegget, og la til en lengre tekst. I utgangspunktet sto det bare «Gratulerer med 15-årsdagen Kai».

Nå slår hun derimot hardt tilbake mot kritikerne.

BIKINI: Elizabeth Hurley får kritikk for bikinibildene hun legger ut på Instagram. Kritikken går på hvem som står bak kameraet når bildene blir tatt. Vis mer

- Ikke noe seksualisert

«Vi bor i Gold Coast i Australia, hvor det å gå med bikini til stranden er så mer enn normalt at jeg ikke engang vurderte å sette en advarsel til bildet. Da Kai våknet, var jeg i bassenget, og ja i en bikini (som jeg er de fleste dager), og ville ha et bilde med en gang fordi han ville ut og sykle», skriver hun blant annet.

Videre skriver Guidolin at hun aldri har noe problem med å gå i bikini foran sønnene sine.

GRAVID: Modellen Belle Lucia fikk hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, seks måneder på vei i graviditeten. Vis mer

«Hvorfor? Jeg ikke er noe seksualisert for ham, og det har jeg heller aldri vært», fortsetter hun, og oppfordrer de følgerne som reagerer til å gå i seg selv.

«Hvis du har et problem bør du kanskje se på hvorfor du føler du må seksualisere en kvinnes kropp i stedet for å se at det bare er en mamma og hennes sønn ved bassenget», legger hun til.

Dette sier sønnen

Til tross for at enkelte nettroll har vært beinharde mot henne i kommentarfeltet, har flere også hyllet henne for den oppdaterte bildeteksten.

I ettertid har 33-åringen også delt en video med sønnen og flere videoer på Instagrams historiefunksjon. Blant annet spør hun sønnen om han syntes noe var upassende med det aktuelle bildet.

15-åringen skal tilsynelatende ha tatt det hele med knusende ro, og svart at moren alltid går i bikini.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

LES OGSÅ: - Dette er min største frykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer