Lizzo:

Slår tilbake etter dette

Lizzo fikk hard kritikk for antrekket. Så fikk hun nok.

SVARER PÅ KRITIKKEN: Lizzo viste så å si alt i denne kjolen. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Skjermdump fra Instagram
SVARER PÅ KRITIKKEN: Lizzo viste så å si alt i denne kjolen. Det falt ikke i god jord hos alle. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

I april fikk den amerikanske rapperen Lizzo (33), hvis egentlige navn er Melissa Viviane Jefferson, enorm oppmerksomhet for et nakenbilde hun delte.

Den gang ble artisten, som har tatt verden med storm de siste årene, hyllet for det urdeigerte bildet, hvor hun slo et slag for uretusjerte bilder i sosiale medier. Denne gangen er det imidlertid ikke like god stemning rundt 33-åringen.

FEIRER: Britney Spears (39) postet en rekke nakenbilder i en bildeserie på Instagram. Foto: Britney Spears / Instagram Vis mer

Forrige uke ble hun nemlig fotografert i en lilla paljettkjole i forbindelse med Cardi Bs bursdag, hvor hun så å si ikke overlot noen ting til fantasien. Det fotside antrekket var nemlig gjennomsiktig, og etter alt å dømme har hun fått hard medfart for klesvalget.

- Kyss rumpa mi

Flere av stjernens 11,6 millioner følgere mente nemlig at hun viste for mye, skriver People. Det kjente riktignok ikke Lizzo seg igjen i, og hun slo derfor tilbake mot fansen på Instagram.

- Jeg synes det er veldig moro at folk blir opprørte over at jeg har på meg en gjennomsiktig kjole, eller at jeg twerker i et gjennomsiktig antrekk, sa hun i en Instagram-live ifølge magasinet.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

- Folk sier at «det der er ekkelt, har du ikke regninger å betale? Har du ikke munner å mette, din egen inkludert? Har du ikke et liv å leve? Vil du ikke finne kjærligheten eller få venner? Har du ikke noe å gjøre?», sa hun videre, og oppfordret samtidig kritikerne til å la henne være i fred.

Ifølge People dro 33-åringen på et tidspunkt ned buksen og viste rumpa til kamera, før hun sa:

- Kyss rumpa mi. Kyss min store, svarte rumpe, bitch.

Hun skal videre ha uttalt at hun ikke har noe å gjemme, og at hun er seg selv.

SELGER NAKENBILDER: Lene Angelica Nilsen, kjent fra «Paradise Hotel», måtte ty til en ny karrierevei da coronaviruset inntraff. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Video: Kine Falch Vis mer

Frontet kampanje

Dette er altså ikke første gang Lizzo har valgt å vise frem kroppen sin - det samme gjorde hun i april.

Bildet ble da delt som en del av et samarbeid med merket Dove, som fronter en kampanje som skal redusere de negative virkningene av sosiale medier - og prøve å endre hvordan man snakker om skjønnhet.

Doves kampanje skal blant annet oppfordre unge til å ikke bruker filter når de deler bilder av seg selv i sosiale medier.

- Det som er skremmende, er at jeg følte det på samme måte da jeg var 12-13 år. Jeg husker at jeg våknet opp og hadde lyst til å være en annen. Jeg ville endre kroppen min, øyefargen, håret mitt, figuren min og hudfargen, sa Lizzo til People i forbindelse med kampanjen.

LES OGSÅ: Slår tilbake etter latterliggjøringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer