James Corden:

Slår tilbake etter anklager

Komikeren ble refset av restauranteier. Nå svarer han.

SVARER: James Corden slår tilbake mot restauranteieren som svartelistet ham. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB
SVARER: James Corden slår tilbake mot restauranteieren som svartelistet ham. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

I forrige uke ble det kjent at komiker James Corden (44) hadde blitt svartelistet av Keith McNally (71), en svært kjent restauranteier i New York. I et innlegg på Instagram tok han et kraftig oppgjør med briten og hvordan han oppførte seg da han var på restaurantbesøk.

McNally omtalte blant annet komikeren som «den mest mishandlende kunden» overfor kelnerne hans. Ikke mange timene etter kunne restauranteieren informere om at Corden hadde beklaget seg og dermed ikke var bannlyst lenger. Stridsøksen var lagt død, kunne det virke som.

EMOSJONELL: Talkshow-verten James Corden bryter i tårer etter en samtale med sin kollega Reggie Watts, i kjølvannet av George Floyds dødsfall. Video: Rød Løper/The Late Late Show With James Corden Vis mer

Men den gang ei.

I et intervju med New York Times slår nemlig komikeren knallhardt tilbake og omtaler hele situasjonen om «teit».

Under intervjuet spiste komikeren og journalisten frokost på en annen New York-restaurant, hvor de overhører en kvinne klage på eggene sine til kokken - som er det samme McNally anklaget Corden for å gjøre.

- Sånt skjer hver dag. Det skjer i 55 000 restauranter akkurat nå. Det handler alltid om egg. Kan du se for deg at vi bare hengte henne ut på Twitter? Ville det være rettferdig? Dette er poenget mitt. Det er helt vanvittig, kommenterte komikeren.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, har det kokt på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Jeg har ikke gjort noe galt, på noe nivå. (...) Jeg var der. Jeg forstår. Jeg føler meg så zen (rolig, journ.anm.) om hele greia. Fordi jeg synes det er så teit. Jeg tror bare det er under alles verdighet. Det er under din verdighet og det er ikke minst under din avis' verdighet, sier han videre, og sender med det et stikk til New York Times.

44-åringen forteller at han ikke har lest noe særlig om kritikken som har florert om han på sosiale medier den siste tiden. Han innrømmer at han trolig kommer til å adressere det i mandagens «The Late Late Show» - hvor han er programleder.

Men det virker ikke som sosiale medie-stormen har plaget ham nevneverdig.

- Skal vi ikke alle være litt voksne om dette? Jeg lover deg, spør rundt i denne restauranten. De vet ikke om dette. Kanskje 15 prosent av menneskene. Jeg har vært her, gått rundt i New York, ikke én person har kommet bort til meg, understreker han.

LES OGSÅ: - Ville bare krympe og forsvinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer