Melania Trump:

Slår tilbake:
- Falskt sladder

USAs tidligere førstedame Melania Trump tar et oppgjør med CNN etter at de hevdet at hun både er «bitter og kald» mot ektemannen Donald Trump.

HARDT UT: USAs tidligere førstedame Melania Trump mener det spres falskt sladder om henne. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB
HARDT UT: USAs tidligere førstedame Melania Trump mener det spres falskt sladder om henne. Foto: Mandel Ngan / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Fredag publiserte CNN en lang artikkel om USAs tidligere førstedame Melania Trump (50). I artikkelen siterer den amerikanske kanalen anonyme kilder de hevder har innsikt Trump-parets liv.

Kanalen hevder å ha kilder som sier at Melania Trump skal ha oppført seg både «bittert og kaldt» overfor ektemannen, tidligere president Donald Trump (74), som følge av angrepet på Kongressen 6. januar.

De hevder også å ha kilder som sier at den tidligere førstedamen er misunnelig på oppmerksomheten USAs nye førstedame Jill Biden (69) får.

I artikkelen skriver CNN at de har forsøkt å få en kommentar fra Melania Trumps kontor, men at det ikke har lyktes dem å få svar.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer

- Falskt sladder

Artikkelen får nå hovedpersonen selv til å reagere.

Via den nye Twitter-kontoen «Office of Melania Trump», eller «Kontoret til Melania Trump» på norsk, går Melania Trump hardt ut mot CNN-artikkelen.

«Mrs. Trump er ikke lenger førstedame. Hun er en privat borger, mor og kone. Kildene i denne artikkelen er ikke tilknyttet henne, og har heller ikke innsikt i tankene hennes eller hennes daglige liv», står det i uttalelsen på Twitter.

«CNNs Flotus-korrespondent som velger å publisere falskt sladder illustrerer medias usunne besettelse», står det videre.

CNN har så langt ikke kommentert kritikken.

VEKKET OPPSIKT: I fjor var ivrige Twitter-brukere overbevist om at USAs daværende president Donald Trump hadde leid inn en stand-in for Melania Trump. Video: AP Vis mer

- Historiens største heksejakt

Det har snart gått en måned siden Trump-ekteparet flyttet ut av Det hvite hus, og USAs president Joe Biden (78) og førstedame Jill Biden overtok nøklene.

Samtidig har det pågått en riksrettssak mot ekspresident Trump i Senatet. Lørdag ble han frikjent for riksrettsanklagene.

- Jeg ønsker å takke mitt team av dedikerte advokater og andre for deres utrettelige innsats for å opprettholde rettferdighet og beskytte sannheten, sa den tidligere presidenten i en uttalelse lørdag kveld.

Trump understreket også at han fordømmer det han selv omtaler som «historiens største heksejakt».

DEBATT: Denne videoen av Melania Trump og ektemannen blir hyppig delt på Twitter. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Ingen president har noen gang gjennomgått noe liknende, la han til.

Det har derimot vært svært stille fra kona Melania Trump.

På fredag ble det for første gang publisert noe på den nye Twitter-kontoen, og lørdag gikk hun som nevnt hardt ut mot CNNs artikkel.

LES OGSÅ: Sjokkpåstand om Ivanka og ektemannen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer