Ben Affleck:

Slår tilbake:
- Det er ikke sant

Hollywood-stjernen fikk stor oppmerksomhet for sine uttalelser om ekteskapet med Jennifer Garner.

SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: David Fisher / REX / NTB
SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kokte internett nesten over da folk verden rundt innså at en av 2000-tallets største it-par, «Bennifer», igjen var en realitet. Men nå er det imidlertid ikke Ben Afflecks (49) forhold til Jennifer Lopez (52) som vekker oppsikt.

Fra 2005 til 2018 var Affleck gift med skuespillerkollega Jennifer Garner (49). I løpet av de tretten årene fikk stjerneparet barna Violet (16), Seraphina (12) og Samuel (9) sammen.

I et nylig intervju åpnet 52-åringen seg om ekteskapet med moren til sine barn - hvor det kan virke som han er glad de valgte å avslutte forholdet.

- Jeg hadde nok fortsatt å drikke. Det er en del av hvorfor jeg startet å drikke … fordi jeg var fanget, sa han under et besøk hos Howard Stern Show, og la til at han følte seg ulykkelig i ekteskapet med Garner.

Skuespilleren har ved flere anledninger vært åpen om sine alkoholproblemer, som han tidligere har gått til behandling for.

- Ikke sant

Etter intervjuet har Afflecks uttalelser fått mange til å lure på om han legger skylden på nettopp ekskona. Nå har han derfor sett seg nødt til å slå tilbake mot de antakelsene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer