Ben Affleck:

Slår tilbake:
- Det er ikke sant

Hollywood-stjernen fikk stor oppmerksomhet for sine uttalelser om ekteskapet med Jennifer Garner.

SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: David Fisher / REX / NTB
SKILT: Ben Affleck og Jennifer Garner var gift i 13 år. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kokte internett nesten over da folk verden rundt innså at en av 2000-tallets største it-par, «Bennifer», igjen var en realitet. Men nå er det imidlertid ikke Ben Afflecks (49) forhold til Jennifer Lopez (52) som vekker oppsikt.

Fra 2005 til 2018 var Affleck gift med skuespillerkollega Jennifer Garner (49). I løpet av de tretten årene fikk stjerneparet barna Violet (16), Seraphina (12) og Samuel (9) sammen.

I et nylig intervju åpnet 52-åringen seg om ekteskapet med moren til sine barn - hvor det kan virke som han er glad de valgte å avslutte forholdet.

- EKLE: Chrissy Teigen kritiserte Ben Affleck og Matthew Perry etter at disse videoene av dem sirkulerte på nettet. Video: Privat. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Jeg hadde nok fortsatt å drikke. Det er en del av hvorfor jeg startet å drikke … fordi jeg var fanget, sa han under et besøk hos Howard Stern Show, og la til at han følte seg ulykkelig i ekteskapet med Garner.

Skuespilleren har ved flere anledninger vært åpen om sine alkoholproblemer, som han tidligere har gått til behandling for.

- Ikke sant

Etter intervjuet har Afflecks uttalelser fått mange til å lure på om han legger skylden på nettopp ekskona. Nå har han derfor sett seg nødt til å slå tilbake mot de antakelsene.

Det gjorde han under et intervju med talkshow-legende Jimmy Kimmel onsdag kveld, ifølge People.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Jeg ville aldri at mine barn skulle tro at jeg noen gang ville si et vondt ord om deres mor.

Videre forklarte Affleck at han selv hadde opplevd intervjuet med Howard Stern som «meningsfylt», og skjønte ikke hvordan kommentarene hans kunne bli oppfattet slik før intervjuet ble sendt. Han legger imidlertid til at han mener noen lyttere hadde tatt samtalen og fått det til å virke som at han sa det stikk motsatte av det han faktisk sa.

- De fokuserte bare på den ene delen av samtalen. Jeg snakket videre om hvor mye vi respekterer hverandre og bryr oss om både hverandre og barna - og at vi setter dem først.

Affleck mener den delen av intervjuet som har vakt oppsikt har fremstilt han som «den verste, mest ufyselige, dumme og forferdelige fyren».

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

- Det er ikke sant. Det er stikk motsatt av hvordan jeg er.

Skuespilleren legger til at han har forståelse for at hans privatliv kan skape overskrifter, men når det kommer til familien må han sette ned foten og være tydelig.

LES OGSÅ: Tatt på fersken med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer