Zoë Kravitz:

Slår tilbake: - Alle har det

Hollywood-stjernen går hardt ut mot kritikerne.

LETTKLEDD: Kjolen som stjerna var iført under årets galla etterlot lite til fantasien. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
LETTKLEDD: Kjolen som stjerna var iført under årets galla etterlot lite til fantasien. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Zoë Isabella Kravitz (32), som er datter av rockestjernen Lenny Kravitz (57) og skuespiller Lisa Bonet (53), har i likhet med sine foreldre gjort det stort i Hollywood.

32-åringen har nemlig gått i morens fotspor, og har vært å se i flere store Hollywood-suksesser. Blant disse er «Divergent»-filmene, HBO-serien «Big Little Lies» og hennes nyeste serie «High Fidelity» hvor hun spiller hovedrollen.

Nå er det likevel ikke stjernens opptreden på det store lerretet som får all oppmerksomhet. Da det var duket til den årlige Met-gallaen var det nemlig flere som bet seg merke i skuespillerens kledsel - eller kanskje heller mangelen på dette.

OPERERT: Kirurg, Ben Talei, avslører hvilke kjendiser i Hollywood som har operert seg. Video/ reporter: Kjersti Flaa / Rød Løper Vis mer

«Hvorfor?»

For én uke siden var det endelig duket for den berømte Met-gallaen igjen, som av naturlige grunner ikke gikk av stabelen i fjor.

Derfor var det knyttet ekstra stor spenning til årets galla - som ofte byr på spektakulære antrekk og glamour fra topp til tå.

I den anledning dukket flere stjerner opp i oppsiktsvekkende antrekk, der blant andre Kravitz fant frem finstasen.

Kveldens antrekk besto nemlig av en krystalldekket aftenkjole designet av Anthony Vaccarello for motemerket Saint Laurent.

GJENNOMSIKTIG: Den luksuriøse aftenkjolen hadde store hull i seg for å vise frem skuespillerens silhuett. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB
GJENNOMSIKTIG: Den luksuriøse aftenkjolen hadde store hull i seg for å vise frem skuespillerens silhuett. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Den fabelaktige kjolen skulle imidlertid ikke falle i smak hos alle. Det melder flere medier, deriblant den britiske avisen Independent og kjendisnettstedet E! News.

En av stjernens kritikere kommenterte nemlig under et bilde av den lettkledde looken:

«Jeg skjønner ikke hvorfor de går nakne. Hun er vakker. Hvorfor føler hun behov for å gå med en kjole som dette?»

Dette gikk ikke ubemerket hen hos Kravitz, som tar til kommentarfeltet for å svare på kjolekritikken. I følge Instagram-siden «Comments by celebs» - som er gjengitt av flere internasjonale medier - skal nemlig filmstjernen ha svart:

«Å være ukomfortabel med menneskekroppen er kolonisering/hjernevasking. Det er bare en kropp. Alle har det».

VEKKER OPPSIKT: Megan Fox etterlot lite til fantasien på årets Video Music Award-utdeling. Video: Entertainment Tonight. Reporter: Jonas Andersen Vis mer

Stjal showet

«Big Little Lies»-stjernen er imidlertid ikke den eneste som skapte store reaksjoner under den storslåtte gallaen.

Det er ingen tvil om at realitystjernen Kim Kardashian (40) har overrasket stort den siste tiden med flere mystiske antrekk, der hun har vært dekket bokstavelig talt fra topp til tå i svart.

Den eksklusive gallaen var heller intet unntak.

Hun dukket nemlig opp i et heldekkende antrekk signert motehuset Balenciaga - akkurat slik hun har gjort på flere arrangementer gjennom sommeren.

Under bilder av det oppsiktsvekkende antrekket på Instagram har det også strømmet inn blandede reaksjoner.

Blant annet blir hun omtalt som et ikon, refset for å ha tilbrakt for mye tid med eksmannen Kanye West (43) og sammenliknet med ingen ringere enn Bruce Wayne, altså Batman. Sistnevnte sammenlikning kom fra hennes tidligere svoger, Scott Disick (37).

VANSKELIG: Kim Kardashian er kjent for å sjokkere med sine antrekk, og under Paris Fashion Week var det intet unntak. Video: Youtube/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Kim og Irina «fanget» under samme tak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer