Vis mer

Slår seg sammen i ny reklame

Romeo Beckham får storfint selskap i sin nye reklamekampanje for klesmerket Burberry. Se bildene her!

Publisert

SEOGHØR.NO: David og Victoria Beckhams nest yngste sønn, Romeo (13), har til tross for sin unge alder allerede skaffet seg solid erfaring som modell.

Romeo har vært med i flere kampanjer for klesmerket Burberry, og denne julen er han tilbake igjen - i et svært stjernespekket selskap.

Den kjente fotografen Mario Testino har foreviget blant annet pop-legenden Elton John (68) og supermodellen Naomi Campbell (45) i uvante positurer.

Saken fortsetter under bildene.

 

Alle sammen har nemlig blitt avbildet mens de er i luften.

Reklamekampanjen har latt seg inspirere av musikalen «Billy Elliot» om den unge gutten fra et gruvesamfunn i Nord-England som drømmer om å bli ballettdanser.

Også Michelle Dockery (33), som spiller Lady Mary i «Downton Abbey», er med på bildene, samt sangeren James Bay (25) og modellen Rosie Huntington-Whiteley (28). Men det er unge Beckham som er stjernen i julekampanjen. Det er tre år siden Romeo først poserte for Burberry, og han har siden vært i flere av deres kampanjer.

Tirsdag kveld vil klesmerket også publisere en reklamefilm på sin Youtube-kanal, trolig spilt inn da bildene til reklamekampanjen ble tatt.

LES OGSÅ: - Sønnen min er mer populær enn meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer