Synnøve Skarbø:

Slår ring om venninnen etter bruddet

Kjendisene deler sine tips, råd og støtte til Synnøve Skarbø.

TIPS OG RÅD: Kjendisvennene til Synnøve Skarbø kommer med tips og råd til hvordan takle samlivsbruddet. Foto: NTB Scanpix, Andreas Fadum / Se og Hør
TIPS OG RÅD: Kjendisvennene til Synnøve Skarbø kommer med tips og råd til hvordan takle samlivsbruddet. Foto: NTB Scanpix, Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Startskuddet på podkaståret til bestevenninnene Vanessa Rudjord (42) og Synnøve Skarbø (48) startet ganske uventet for de faste lytterne.

Tre dager inn i det nye året kom venninneduoen ut med årets første episode av podkasten «Synnøve og Vanessas podkast», som de startet for et års tid siden, der Skarbø avslørte at hun hadde blitt singel.

Siden 2010 har Skarbø vært sammen med den åtte år yngre fallskjermjegeren og barnevernspedagogen Per-Øyvind Skaarnes, men i den ferske podkast-episoden av «Synnøve og Vanessa» avslører 48-åringen at de har gått hver til sitt.

Nyheten kom som et sjokk på både fansen og venninnene til den kjente programlederen, som nå slår ring om deres gode venninne.

Massiv støtte

En knapp uke etter at nyheten slo ned som en bombe, la Rudjord ut et lengre Instagraminnlegg der hun oppfordrer venner og kjente til å komme med tips til hva hun kan gjøre for venninnen i den tøffe tiden.

- Hva er gøy å gjøre for en venninne som går gjennom samlivsbrudd? spør den tidligere Costume-redaktøren.

På kort tid haglet det inn gode tips fra både venner og familie. Også flere kjendiser kastet seg på tråden.

- Synes at Vanessa skal lage en februarkalender med hilsener fra folk som er glad i henne. Fra barndommen til nå, skriver Linn Skåber, mens Erlend Elias oppfordrer Rudjord til å ta med Skarbø til en klarsynt.

Også Skarbøs gode venninne, Janne Formoe, har gode tips på lur.

GODE VENNER: Fra venstre Janne Formoe, Synnøve Skarbøe, Signy Fardal og Vanessa Rudjord på premiereforestillingen på Les Misérables på Hovedscenen i Oslo i 2009. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Fra venstre Janne Formoe, Synnøve Skarbøe, Signy Fardal og Vanessa Rudjord på premiereforestillingen på Les Misérables på Hovedscenen i Oslo i 2009. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- La oss ha en god, gammeldags taco-kveld snart, skriver Formoe.

Mens Morten Hegseth mener serien «Sex og singelliv» kan redde det meste.

- Mexicoma, drinks og en sassy Samantha, skriver kjendisjournalisten.

Tips fra alle hold

Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth, har derimot et litt mer spesifikt tips til hvordan takle kjærlighetssorg.

Hun mener nemlig et skrivekurs på Vestlandet vil gjøre susen.

- Så får hun skrive i fred, omringet av fantastisk vestlandsnatur, sove i de vakreste rom, akkompagnert av smakfull gastronomi og kan sitte på kjøkkenet der i ullsokker og koseklær, skriver hun blant annet.

MASSIV STØTTE: Vanessa Rudjord mottok flere tips fra både kjendiser, familie og venner, til hva hun kan gjøre for venninnen sin Synnøve Skarbø som går gjennom et samlivsbrudd. Foto: Skjermdump, Instagram
MASSIV STØTTE: Vanessa Rudjord mottok flere tips fra både kjendiser, familie og venner, til hva hun kan gjøre for venninnen sin Synnøve Skarbø som går gjennom et samlivsbrudd. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Hvilke tips Rudjord bestemmer seg for å benytte seg av, er foreløpig ukjent. Se og Hør har vært i kontakt med både Vanessa Rudjord og Synnøve Skarbø, som ikke ønsker å kommentere saken.

Torsdag er det ventet en ny episode av den populære podkasten. Det kan dermed ventes at flere av tipsene og rådene, som har strømmet inn de siste dagene, vil ta stor del av episoden.

Tøff tid

At bruddet for Skarbø er tøft, legger ikke den folkekjære programlederen og forfatteren skjul på.

- Jeg har bestemt meg at jeg ikke skal begynne å grine, jeg vil ikke bli sentimental. Dette er skikkelig, skikkelig vanskelig, fortalte hun i podkastepisoden som ble publisert forrige uke.

Skarbø fortalte blant annet åpenhjertig om at julen var helt forferdelig og at nyttårsaften og hele romjulen har vært helt grusom. Videre forklarte 48-åringen at hun for første gang i livet, ikke vet hva det nye året vil bringe.

Klipp fra "Kongen på haugen" der Synnøve Skarbø søler over Linni Meister under en bakekonkurranse. Vis mer

- Jeg har ikke en plan, ikke en tanke, ikke et nyttårsforsett. Jeg tenker at det eneste som gjelder for meg nå, er å komme meg gjennom hverdagen uten å dø av sorg, fortsetter hun.

LES OGSÅ: Måtte opereres under kjærlighetsferien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer