Khloé Kardashian:

Slår ned på ryktene

Realitystjernen er tilsynelatende lei av spekulasjonene.

SINGEL?: Fansen har undret seg over hvorvidt Khloé Kardashian er singel eller ei. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB
SINGEL?: Fansen har undret seg over hvorvidt Khloé Kardashian er singel eller ei. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/Vogue/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjerne Khloé Kardashian (38) har hendene fulle om dagen, ettersom hun i sommer ble tobarnsmor. 38-åringen fikk en sønn med ekskjæresten Tristan Thompson (31) gjennom surrogat, etter noen turbulente år på kjærlighetsfronten.

I fjor vinter ble det nemlig satt strek mellom Kardashian og Thompson, etter at sistnevnte gjorde en annen kvinne gravid bak hennes rygg. Alt dette skjedde samtidig som at paret forsøkte å få sitt andre barn sammen gjennom surrogat.

Kardashian ble gjort oppmerksom på Thompsons affære bare dager etter at hun selv fant ut at hun skulle bli tobarnsmor.

Dette var langt fra første gang Thompson har gått bak realityprofilens rygg, men hun har likevel gitt ham flere sjanser. Hans siste affære skal likevel ha vært dråpen - men den siste tiden har fansen likevel spekulert på om hun har gitt basketspilleren nok en sjanse.

DRØY: Khloé Kardashian sin reklamefilm for Good American var for drøy for TV. Video: Steffen Pettersen/Se og Hør Vis mer

Svarer på ryktene

Nylig mistet Thompson moren sin Andrea Thompson, etter at hun døde brått i sitt eget hjem. Også Kardashians familie hadde et sterkt bånd til henne, og har vært åpen om at tapet har vært tungt.

I kjølvannet av dødsfallet har Kardashian blitt observert ute med 31-åringen, noe som fikk folk til å tro at de har funnet sammen igjen i den tunge tiden.

Søndag forteller imidlertid Kardashian hva stoda er en gang for alle. Da hun svarte på spørsmål fra følgere på Twitter, var det en som spurte om sivilstatusen hennes.

Da hadde Kardashian følgende å si:

«Hvem har tid for menn lol. Jeg har en 6 måneder gammel baby, og True (datteren, 4, journ.anm.) og jeg er sykt avhengige av hverandre. Jeg elsker det egentlig. Men nei, på ekte … Ingen mann akkurat nå … Han er i tankene mine da», skriver hun på Twitter.

SVARER: Khloé Kardashian har nok med seg selv og barna. Foto: Skjermbilde fra Twitter
SVARER: Khloé Kardashian har nok med seg selv og barna. Foto: Skjermbilde fra Twitter Vis mer

Hun er med andre ord en singel kvinne, og har tilsynelatende ingen planer om å gjenforenes med barnefaren.

Sa unnskyld

Samme kveld kunne også Kardashian beklage overfor følgerne sine for at hun har vært fraværende. Hun begrunnet fraværet med at «livet har skjedd», og siktet trolig blant annet til at hennes barns bestemor, altså Thompsons mor, gikk bort i januar.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Thompson forholdt seg frem til mandag taus om morens bortgang, men da han omsider brøt stillheten, unnskyldte han seg samtidig for handlingene sine, som har skapt sorg og smerte i familien over de siste årene.

- Alt jeg kan si er unnskyld for alle de dumme valgene jeg har gjort i livet. Unnskyld for forlegenheten og smerten. Du oppdro meg bedre enn det jeg klarte å vise deg, skrev han blant annet.

LES OGSÅ: - Kunne gjort stor skade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer